Νίκος Βερλέκης: «Είχα παρατήσει την καριέρα μου για να μπορώ να είμαι κοντά στην Ειρήνη Παπά»

00:12 - 02/11/2024

Για την ηθοποιία, τη ζωή του και τη σχέση του με την Ειρήνη Παπά μίλησε ο Νίκος Βερλέκης στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day». Ο γνωστός ηθοποιός υποστήριξε ότι δεν ήταν από τους ανθρώπους που κυνηγούσε τόσο πολύ τη δουλειά, καθώς τον ενδιέφερε περισσότερο η ζωή. Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Βερλέκης εξομολογήθηκε αρχικά πως «ένας ηθοποιός δεν έχει ποτέ μόνιμη δουλειά και αυτό με δυσκόλεψε στη ζωή μου. Έχω ζήσει τα πάντα σε αυτή τη δουλειά αλλά πρέπει να σας πω ότι εγώ δεν την κυνηγούσα πάρα πολύ τη δουλειά. Ήμουν από αυτούς που δεν έψαχνα ποτέ για δουλειά, συμπτωματικά με έβρισκαν. Δεν το έκανα από εγωισμό αλλά κυνηγούσα περισσότερο τη ζωή και λιγότερο τη δουλειά». «Έκανα βέβαια δ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νίκος Βερλέκης: «Είχα παρατήσει την καριέρα μου για να μπορώ να είμαι κοντά στην Ειρήνη Παππά»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε ο Νίκος Βερλέκης στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και τη δημοσιογράφο Χριστιάνα Κοχλατζή, […] The post Νίκος Βερλέκης: «Είχα παρατήσει την καριέρα μου για να μπορώ να είμαι κοντά στην Ειρήνη Παππά» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Νίκος Βερλέκης για Ειρήνη Παππά: «Είχα παρατήσει τη δική μου καριέρα για να την ακολουθώ στα ταξίδια της»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Νίκος Βερλέκης στην εκπομπή Happy Day και στη To άρθρο Νίκος Βερλέκης για Ειρήνη Παππά: «Είχα παρατήσει τη δική μου καριέρα για να την ακολουθώ στα ταξίδια της» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Εκτόξευση σε 1.5 χρόνο – Έρχεται η Λίβερπουλ με 25 εκατομμύρια για Έλληνα άσο!

Φωτιά στις Σέρρες – Πνέουν ισχυροί άνεμοι

«Μπορεί να είναι και 8 τα παιδιά»: «Βόμβες» από Νικολούλη για την υπόθεση της Αμαλιάδας στο τρέιλερ του νέου «Φως στο Τούνελ»

Πόλεμος στην Ουκρανία: : Δεν χρησιμοποιήθηκε βαλλιστικός πύραυλος σύμφωνα με Δυτικούς αξιωματούχους

Η κυρά Ρηνιώ της Κινάρου θα έχει για συντροφιά ένα γαϊδουράκι – «Είδαμε τη χαρά της ηρωίδας του Αιγαίου»

Μεγάλη ελληνική ομάδα για Λιβάγια – Έρχεται Ελλάδα ο Μεϊτέ!