«Είδα να πυροβολούν την οικογένειά μου - Υπάρχει βεντέτα με τα συμπεθέρια μου» λέει ο πατέρας του 5χρονου που σκοτώθηκε στο Μαρκόπουλο

21:37 - 01/11/2024

Θύμα μιας βεντέτας δυο οικογενειών που κρατάει χρόνια ήταν το 5χρονο αγοράκι που σκοτώθηκε το πρωί της Παρασκευής (01/11/2024) στο Μαρκόπουλο. Το 5χρονο αγοράκι έχασε το ζωή του στο Μαρκόπουλο από μια βεντέτα καθώς το αυτοκίνητο που επέβαινε μαζί με τους γονείς του «γαζώθηκε» με 20 σφαίρες από διερχόμενο αυτοκίνητο. Το Star αποκαλύπτει τους ισχυρισμούς ... Περισσότερα To άρθρο «Είδα να πυροβολούν την οικογένειά μου - Υπάρχει βεντέτα με τα συμπεθέρια μου» λέει ο πατέρας του 5χρονου που σκοτώθηκε στο Μαρκόπουλο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Το προφίλ των ενοίκων και των επισκεπτών της «γιάφκας» στους Αμπελόκηπους - Αναζητείται σύνδεση με τους βομβιστές των ΜΑΤ στο Γουδί

Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους στα Χανιά μετά από καρδιακό επεισόδιο που υπέστη επιβάτης

Με «Χρυσό Αλέξανδρο» τιμήθηκαν η Ζυλιέτ Μπινός και ο Ρέιφ Φάινς στο 65ο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης - Η αναφορά στον Παΐσιο

«O Diddy με ανάγκαζε να παρακολουθώ βίντεο της Jennifer Lopez» λέει πρώην μοντέλο του Playboy

Πόνος, οργή και θρήνος πάνω σε τόνους λάσπης στη Βαλένθια - Αγωνιώδεις αναζητήσεις αγνοουμένων στα social media

Ο Παναθηναϊκός κατήγγειλε ρίψη γυάλινων μπουκαλιών και αναπτήρων στον Λεσόρ από τους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα