Ομπάμα: Γυναίκες έπιαναν τα οπίσθια μου την εποχή που ήμουν πρόεδρος – Δεν ενέδωσα

17:21 - 01/11/2024

Ο Μπαράκ Ομπάμα σε συνέντευξη που έδωσε, αποκάλυψε ότι την περίοδο που ήταν πρόεδρος των ΗΠΑ οι γυναίκες των φλέρταραν διαρκώς, σε βαθμό να πιάνουν τα οπίσθια του κατά τη διάρκεια δημόσιων εμφανίσεων. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, ο τέως Αμερικανός πρόεδρος μιλώντας στο podcast «The Pivot», είπε στους πρώην παίκτες του αμερικανικού ποδοσφαίρου NFL, Channing Crowder, Ryan Clark και Fred Taylor: «Η αλήθεια είναι ότι εσείς ως παίκτες του NFL και γενικά αθλητές… γίνεστε διάσημοι νέοι, σε μια εποχή που η προσοχή για την οποία μιλάτε, μπορεί να είναι κολακευτική και διασκεδαστική». Στη συνέχεια πρόσθεσε πως «όταν οι άνθρωποι ήξεραν πραγματικά ποιος ήμουν, είχαν κλείσει τα 43. Ήμουν παντ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Νεκρός στις φονικές πλημμύρες ο πρώην ποδοσφαιριστής της Βαλένθια, Χοσέ Καστιγιέχο

Πρώτο το «The Reunion» με τον Σάκη Τανιμανίδη και τον Γιώργο Μαυρίδη τον Οκτώβριο

Χρηματιστήριο: Κλείσιμο με άνοδο 0,56%

Ανοίγει ξανά η υπόθεση του θανάτου του 29χρονου Βαγγέλη: Η ιατροδικαστική από φωτογραφία και το μαχαίρι στην καρδιά του

Το πυρηνικό δόγμα του Ιράν μπορεί να αλλάξει, προειδοποιεί σύμβουλος του Χαμενεΐ

Ισραηλινός βομβαρδισμός στην Τύρο του Λιβάνου – Ισοπεδώθηκε κτίριο