Σταματίνα Τσιμτσιλή για Αθηνά Οικονομάκου: «Δε συντάσσομαι με αυτούς που λένε ότι δεν είναι καλή μάνα»

16:22 - 01/11/2024

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, σχολίασε το πρωί της Παρασκευής 1/11 στην εκπομπή της «Happy Day», τη συνέντευξη που παραχώρησε η Αθηνά Οικονομάκου το μεσημέρι της Πέμπτης 31/10 στην εκπομπή «Πάμε Δανάη». Η παρουσιάστρια, συμφώνησε με την Αθηνά Οικονομάκου που αποφάσισε να ζήσει τη ζωή της με βάσει τα δικά της θέλω και εξέφρασε την άποψή της […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Αθηνά Οικονομάκου: «Έχουν γραφτεί και τέτοιες απρέπειες, δεν συντάσσομαι καθόλου με αυτούς που τα γράφουν»

Τη συνέντευξη που παραχώρησε η Αθηνά Οικονομάκου το μεσημέρι της Πέμπτης 31/10 στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» To άρθρο Σταματίνα Τσιμτσιλή για Αθηνά Οικονομάκου: «Έχουν γραφτεί και τέτοιες απρέπειες, δεν συντάσσομαι καθόλου με αυτούς που τα γράφουν» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Η μυρωδιά του φθινοπώρου μπορεί να σε φορτίσει συναισθηματικά

Halloween 2024: Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις των Χολιγουντιανών σταρ

Ρένια Λουιζίδου για τον σύζυγό της, Θάνο Κωνσταντάκη: «Είμαστε μαζί σχεδόν 30 χρόνια, δεν ξέρω το μυστικό του επιτυχημένου γάμου»

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Κλεφτοκοτάς πανελίστας, έκλεβε τα θέματα του διπλανού»

Πατούλης σε Λιάγκα: «Εύχομαι και στα δικά σου γιατί ξέρω ότι παντρεύεσαι» – Η αμηχανία στο πλατό

Εύκολη συνταγή για ριζότο με κολοκύθα