Ετεοκλής Παύλου για Κατερίνα Ζαρίφη: «Η τοποθέτηση που έκανε δεν μου άρεσε. Εμείς οι υπόλοιποι τι κάνουμε;»

16:22 - 01/11/2024

Η Κατερίνα Ζαρίφη βρέθηκε καλεσμένη στη διαδικτυακή εκπομπή της Μαρίας Σολωμού και μίλησε για όλα! Η ραδιοφωνική παραγωγός, μεταξύ άλλων, τόνισε πως η τελευταία της προσπάθεια στο ΟΡΕΝ ίσως να ήταν ένα project που να μην ταίριαζε τόσο στην τηλεόραση. Αφού προβλήθηκε σχετικό βίντεο, ο Ετεοκλής Παύλου, μέσα από την εκπομπή «Breakfast@Star», θέλησε να εκφράσει […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ετεοκλής Παύλου για Κατερίνα Ζαρίφη: «Δεν μου άρεσε η τοποθέτησή της, εμείς εδώ τι κάνουμε δηλαδή;»

Τις δηλώσεις της Κατερίνας Ζαρίφη στη διαδικτυακή εκπομπή της Μαρίας Σολωμού σχολίασαν ο Ετεοκλής Παύλου και η παρέα του Breakfast@Star. […] The post Ετεοκλής Παύλου για Κατερίνα Ζαρίφη: «Δεν μου άρεσε η τοποθέτησή της, εμείς εδώ τι κάνουμε δηλαδή;» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Ετεοκλής Παύλου για Κατερίνα Ζαρίφη: «Δεν μου άρεσε η τοποθέτησή της, το θεώρησα πολύ άκομψο»

Τη συνέντευξη της Κατερίνας Ζαρίφη στη διαδικτυακή εκπομπή της Μαρίας Σολωμού σχολίασαν την Παρασκευή 1/11 στην εκπομπή To άρθρο Ετεοκλής Παύλου για Κατερίνα Ζαρίφη: «Δεν μου άρεσε η τοποθέτησή της, το θεώρησα πολύ άκομψο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Νίκος Μουτσινάς: Πρεμιέρα στον Alpha με το «ΝΜ Βραδιάτικα» – Όσα έγιναν κατά την έναρξη της εκπομπής

Γρήγορο κέικ με μήλο και κανέλα

Πώς να απογειώσεις το street style φέτος τον χειμώνα

Βίκυ Καγιά – Ηλίας Κρασσάς: Οικογενειακή βόλτα στη Γλυφάδα μαζί με τα παιδιά τους, Μπιάνκα και Κάρολο

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Το καυτό φιλί με τον Χρήστο Μάστορα και το βίντεο από τις καλοκαιρινές τους διακοπές για τα γενέθλιά του

«17 κλωστές»: Όσα θα παρακολουθήσουμε την Κυριακή 17/11 στο 3ο επεισόδιο της σειράς