Ετεοκλής Παύλου για Κατερίνα Ζαρίφη: «Η τοποθέτηση που έκανε δεν μου άρεσε. Εμείς οι υπόλοιποι τι κάνουμε;»
16:22 - 01/11/2024
Η Κατερίνα Ζαρίφη βρέθηκε καλεσμένη στη διαδικτυακή εκπομπή της Μαρίας Σολωμού και μίλησε για όλα! Η ραδιοφωνική παραγωγός, μεταξύ άλλων, τόνισε πως η τελευταία της προσπάθεια στο ΟΡΕΝ ίσως να ήταν ένα project που να μην ταίριαζε τόσο στην τηλεόραση. Αφού προβλήθηκε σχετικό βίντεο, ο Ετεοκλής Παύλου, μέσα από την εκπομπή «Breakfast@Star», θέλησε να εκφράσει […]
Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ετεοκλής Παύλου για Κατερίνα Ζαρίφη: «Δεν μου άρεσε η τοποθέτησή της, εμείς εδώ τι κάνουμε δηλαδή;»
Τις δηλώσεις της Κατερίνας Ζαρίφη στη διαδικτυακή εκπομπή της Μαρίας Σολωμού σχολίασαν ο Ετεοκλής Παύλου και η παρέα του Breakfast@Star. […]
The post Ετεοκλής Παύλου για Κατερίνα Ζαρίφη: «Δεν μου άρεσε η τοποθέτησή της, εμείς εδώ τι κάνουμε δηλαδή;» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΕτεοκλής Παύλου για Κατερίνα Ζαρίφη: «Δεν μου άρεσε η τοποθέτησή της, το θεώρησα πολύ άκομψο»
Τη συνέντευξη της Κατερίνας Ζαρίφη στη διαδικτυακή εκπομπή της Μαρίας Σολωμού σχολίασαν την Παρασκευή 1/11 στην εκπομπή
To άρθρο Ετεοκλής Παύλου για Κατερίνα Ζαρίφη: «Δεν μου άρεσε η τοποθέτησή της, το θεώρησα πολύ άκομψο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr