Παύλος Σταματόπουλος: «Δεν μου λείπει η Μενεγάκη και η Ζαρίφη. Μου λείπουν οι εκπομπές τους»
16:22 - 01/11/2024
Η κάμερα της εκπομπής «Buongiorno» συνάντησε τον Παύλο Σταματόπουλο. Ο γνωστός παρουσιαστής μεταξύ άλλων, μίλησε για τη μακρόχρονη συνεργασία του με τη Σίσσυ Χρηστίδου και τόνισε πως δεν του λείπουν πρόσωπα από την ελληνική τηλεόραση, όπως η Ελένη Μενεγάκη και η Κατερίνα Ζαρίφη. «Με τη Σίσσυ Χρηστίδου είμαστε οικογένεια. Συνεργαζόμαστε γιατί επαγγελματικά ταυτιζόμαστε πάρα πολύ. […]
Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Παύλος Σταματόπουλος: «Δεν μου λείπουν ούτε η Ελένη Μενεγάκη ούτε η Κατερίνα Ζαρίφη»
Δηλώσεις στην εκπομπή Buongiorno έκανε ο Παύλος Σταματόπουλος. Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε για τη μακρόχρονη συνεργασία του με τη Σίσσυ […]
The post Παύλος Σταματόπουλος: «Δεν μου λείπουν ούτε η Ελένη Μενεγάκη ούτε η Κατερίνα Ζαρίφη» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΠαύλος Σταματόπουλος: «Δεν μου λείπουν ούτε η Ελένη Μενεγάκη, ούτε η Κατερίνα Ζαρίφη»
Τον Παύλο Σταματόπουλο συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Buongiorno» Ο γνωστός παρουσιαστής μεταξύ άλλων, μίλησε για
To άρθρο Παύλος Σταματόπουλος: «Δεν μου λείπουν ούτε η Ελένη Μενεγάκη, ούτε η Κατερίνα Ζαρίφη» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr