Ελένη Βουλγαράκη για Φώτη Ιωαννίδη: «Δεν υπάρχει πιθανότητα να τον κρίνω»

16:22 - 01/11/2024

Η Ελένη Βουλγαράκη έκανε μια αναφορά στον σύντροφό της, Φώτη Ιωαννίδη, μέσα από το “Πρωινό”  το πρωί της Παρασκευής 1/11. Μετά τις δηλώσεις του Βασίλη Μπισμπίκη που ως Παναθηναϊκός ρωτήθηκε για την παραμονή του Φώτη Ιωαννίδη στην ομάδα των πράσινων, ο Γιώργος Λιάγκας απευθυνόμενος στη συνεργάτιδά του τη ρώτησε αν συμφωνεί με τον ηθοποιό. «Θέλω […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελένη Βουλγαράκη σε Γιώργο Λιάγκα: «Δεν υπάρχει πιθανότητα να κρίνω τον Φώτη Ιωαννίδη»

Μια αναφορά στον σύντροφό της, Φώτη Ιωαννίδη έκανε το πρωί της Παρασκευής 1/11 μέσα από το To άρθρο Ελένη Βουλγαράκη σε Γιώργο Λιάγκα: «Δεν υπάρχει πιθανότητα να κρίνω τον Φώτη Ιωαννίδη» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Mente Fuerte: Η εξομολόγηση για τη Μαρία Σολωμού – «Με εκνευρίζει και μου αρέσει, είναι σουρλουλού»

The Reunion: «Λύγισε» ο Γιώργος Μαυρίδης κι έπεσε στην αγκαλιά του Τανιμανίδη – «Έχω υποσχεθεί να μην ξανακλάψω…»

Lindsay Lohan: Το half-up χτένισμά της είναι μία ωραία πρόταση για festive εμφανίσεις

Τι φόρεσαν οι celebrities στο black tie κάλεσμα στο Los Angeles

Ποια ζώδια θα είναι τυχερά και πότε το 2025

Ελεονώρα Ζουγανέλη – Νίκος Συρίγος: Νέα βραδινή έξοδος για το ζευγάρι – Τα τρυφερά τετ α τετ και το φιλί στον πατέρα της