Λορέντζο Μπράουν για το Ερυθρός Αστέρας – Παναθηναϊκός: «Το πάθος είναι το πρώτο που περνά από το μυαλό μου»
16:19 - 01/11/2024
Ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί απόψε (01/11/24, 21:00) στην έδρα του Ερυθρού Αστέρα για την 7η αγωνιστική της Euroleague, με τον Λορέντζο Μπράουν να επιστρέφει στο Βελιγράδι ως αντίπαλος. Έχοντας φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα, ο Λορέντζο Μπράουν στάθηκε στην ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί του, ενώ μίλησε και για τη μέχρι στιγμής ... Περισσότερα
To άρθρο Λορέντζο Μπράουν για το Ερυθρός Αστέρας – Παναθηναϊκός: «Το πάθος είναι το πρώτο που περνά από το μυαλό μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Λορέντζο Μπράουν: Διαφορετικός ο ρόλος μου στον Παναθηναϊκό-Ο Αταμάν απαιτεί υπευθυνότητα από όλους
Χαρούμενος με όσα έχει συναντήσει ως τώρα στον Παναθηναϊκό, παρότι ο ρόλος του είναι διαφορετικός σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, δήλωσε ο Λορέντζο Μπράουν μιλώντας στην σερβική Mozzart Sport. τον ρόλο του στον Παναθηναϊκό: «Όλα είναι καλά μέχρι τώρα, υπάρχουν ακόμη πράγματα που πρέπει να συνηθίσω. Τα παιδιά στην ομάδα είναι φοβερά, ο ρόλος μου είναι αρκετά διαφορετικός σε σχέση με ό,τι είχα συνηθίσει. Δεν έχω τόσο πολύ την μπάλα στα χέρια μου, αλλά δεν με ενοχλεί. Μεγαλώνω, είμαι 34 πια και φέτος έχω την ευκαιρία να κάνω πράγματα στα οποία πίστευα πως δεν μπορούσα να βοηθήσω. Μέχρι τώρα νιώθω πραγματικά πολύ άνετα, μαθαίνω καθημερινά νέα πράγματα». τη συνεργασία με τον Αταμάν: «Ο άνθρ
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr