Γιώργος Χρανιώτης: Το θεωρώ εγκληματικό να επιβάλλεις σε ένα παιδί να είναι vegan

15:18 - 01/11/2024

Είναι θέμα των γονέων, δεν κάνεις έτσι το καλύτερο για το παιδί, πρόσθεσε

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Χρανιώτης: «Δεν είμαι vegan πια. Είναι εγκληματικό να αναγκάζεις ένα παιδάκι να είναι vegan»

Ο Γιώργος Χρανιώτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» την Παρασκευή 1/11. Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για την απόφασή του να σταματήσει να είναι vegan, αλλά και για τον γιο του, ο οποίος τρώει τα πάντα. «Εγώ δεν είμαι vegan πλέον, όχι λόγω του παιδιού. Μια μέρα μου ήρθε να φάω ένα […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Γιώργος Χρανιώτης: «Είναι εγκληματικό να αναγκάζεις ένα παιδάκι να είναι vegan»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» βρέθηκε ο Γιώργος Χρανιώτης την Παρασκευή 1/11. Ο γνωστός ηθοποιός, To άρθρο Γιώργος Χρανιώτης: «Είναι εγκληματικό να αναγκάζεις ένα παιδάκι να είναι vegan» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

My Style Rocks: Γιατί ντύθηκες κρεμάστρα και έχεις απλώσει το καπέλο πάνω σου, ρώτησε η Χριστοπούλου τη Σοφία

ΣτΕ: Οι δικηγόροι δεν έχουν έννομο συμφέρον να προσβάλλουν τον διορισμό διοίκησης σε ΑΔΑΕ και ΕΣΡ

Λίβανος: Νέα ισραηλινή επιδρομή σε κτίριο στην Τύρο

ΕΟΚΑΝ: Για πρώτη φορά έλεγχοι αντιντόπινγκ και σε Πανελλήνια σχολικά πρωταθλήματα

Στέφανος Τσιτσιπάς: Τέλος η σεζόν, ηττήθηκε από τον Ζβέρεφ στο Παρίσι και έμεινε εκτός ATP Finals

Πόσο επαναστάτριες είναι οι διάσημες σύζυγοι των Μορμόνων; Οικονομική ανεξαρτησία και πλαστική ομορφιά