«Γιάφκα» βλέπει η αντιτρομοκρατική πίσω την έκρηξη στους Αμπελόκηπους: Ανησυχία για ένα νέο αντάρτικο πόλεων (vid)

14:11 - 01/11/2024

Συναγερμός για αναβίωση της εγχώριας τρομοκρατίας στην Αθήνα μετά τα ευρήματα σε διαμέρισμα των Αμπελοκήπων.

Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ανησυχία μετά τη φονική έκρηξη στους Αμπελόκηπους – Φόβοι ότι έχει ξεκινήσει νέο αντάρτικο πόλεων

Την ανησυχία του για τη φονική έκρηξη που σημειώθηκε χθες Πέμπτη 31/10 στους Αμπελόκηπους εξέφρασε κατά τη διάρκεια συνέντευξής του σήμερα, Παρασκευή 1/11 ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Ειδικών Φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος. «Γίνονται έρευνες έτσι ώστε να βρουν ποιοι μπαινόβγαιναν στο διαμέρισμα και αν έχει ξεκινήσει το εν υπνώσει αντάρτικο πόλεων» υπογράμμισε. Μιλώντας στην εκπομπή της ΕΡΤ «Συνδέσεις» τόνισε: «Είδαμε ότι έχει γίνει μια ισχυρότατη έκρηξη, το διαμέρισμα δεν υπάρχει, το ωστικό κύμα απ’ ότι μου είπαν οι συνάδελφοί μου έχει προκαλέσει φθορές και σε απέναντι διαμέρισμα. Οι συνάδελφοί μου βρήκαν και ένα όπλο των 9 χιλιοστών». «Οι έρευνες που γίνονται τώρα είναι σε κάμερες

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Gazzetta

Μπράουν: «Μικρή αλλά υπέροχη η περίοδος μου στον Ερυθρό Αστέρα»

Εθνική Ελλάδος: «Τρέλα» του κόσμου, έφυγαν 30.000 εισιτήρια για την Αγγλία

Το δημόσιο «ευχαριστώ» του Αταμάν στον Γιαννακόπουλο: «Είμαι ευγνώμων για την κατανόηση»

Τι κάνουν μερικές τεράστιες Louis Vuitton βαλίτσες στην 5η Λεωφόρο;

«Ακραία τρομακτικό»: Τύπος στο Reddit έδειξε στον κόσμο φωτογραφία με τις παιδικές στολές του Χαλοουίν από το 1930

Βιθέντε Ιμπόρα: Συνέδραμε στις προσπάθειες των εθελοντών, μετά τις φονικές πλημμύρες στη Βαλένθια