Ατρόμητος – ΑΕΚ: «Μπλόκο» στους οπαδούς της Ένωση για το Περιστέρι

13:01 - 01/11/2024

Η ΑΕΚ θα φιλοξενηθεί από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για τη 10η αγωνιστική της Super League, αλλά δεν θα έχει τους οπαδούς της στο πλευρό της, μετά από απόφαση των αρχών. Ο αναπληρωτής υφυπουργός αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, έβαλε… στοπ στην παρουσία οπαδών της ΑΕΚ στο Περιστέρι για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, όπως και σε ... Περισσότερα To άρθρο Ατρόμητος – ΑΕΚ: «Μπλόκο» στους οπαδούς της Ένωση για το Περιστέρι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

ΑΕΚ: «Στοπ» του Βρούτση στην παρουσία οπαδών της «Ένωσης» στο Περιστέρι

Ο αναπληρωτής υπουργός αρμόδιος για θέματα αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης άναψε... κόκκινο στην παρουσία οπαδών της ΑΕΚ στο Περιστέρι.

Διαβάστε το στο Gazzetta
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ρόδος: Ανήλικη απείλησε με σουγιά συμμαθητές της έξω από το σχολείο τους – Είναι γνωστή για την παραβατική συμπεριφορά της

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να «ξηλώσουν» ΑΤΜ από σούπερ μάρκετ – Τελικά λήστεψαν διπλανό κατάστημα τυχερών παιχνιδιών

Αλέξανδρος Σκουρλέτης: Το «γιος του Σκουρλέτη» δεν το έχω ζήσει, είχα άγχος πιο πολύ στη σχολή

Τσάφος: Δεν υπάρχει χειραγώγηση της αγοράς ηλεκτρισμού – Τί δείχνουν τα στοιχεία

Επεισόδια στην Πολυτεχνειούπολη: Η στιγμή της επίθεσης στην υπεύθυνη του κυλικείου – «Με χαστούκισαν γιατί πήγα να βγάλω την αφίσα που κόλλησαν»

Μαρία Αλιφέρη: «Έπαθα τα ψυχοσωματικά μου και τα στομάχια μου για να ανταπεξέλθω»