Αταμάν: «Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε τη δουλειά μου πιο εύκολη»
11:38 - 01/11/2024
Στη συμβολή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για την τεράστια επιτυχία του Παναθηναϊκού τη σεζόν που μας πέρασε, στάθηκε ο Εργκίν Αταμάν μετά από συνέντευξη που παραχώρησε στη Σερβία.
Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ύμνοι Αταμάν για Γιαννακόπουλο: Έκανε τη δουλειά μου πιο εύκολη, είχε τεράστια συμβολή στις επιτυχίες μας
Ο Εργκίν Αταμάν στάθηκε στη συμβολή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στις επιτυχίες του Παναθηναϊκού, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε σερβικό μέσο
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΑταμάν: «Ευχαριστώ τον κ. Γιαννακόπουλο για την κατανόηση που έδειξε, είμαι ευγνώμων»
Ο Εργκίν Αταμάν δεν θα ακολουθήσει την αποστολή του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις στο Κάουνας στις 21 Νοεμβρίου για την Euroleague. Ο Χρήστος Σερέλης θα πάρει τη θέση του Εργκίν Αταμάν κόντρα στους Λιθουανούς, καθώς ο Τούρκος προπονητής έχει πάρει άδεια από τους πράσινους για να είναι στον πάγκο της εθνικής Τουρκίας στα ... Περισσότερα
To άρθρο Αταμάν: «Ευχαριστώ τον κ. Γιαννακόπουλο για την κατανόηση που έδειξε, είμαι ευγνώμων» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Newsit