Γαλήνη Τσεβά: Ο λόγος που αποφάσισε να αφήσει τα μαλλιά της λευκά

10:28 - 01/11/2024

“Καταρχάς είναι μια ελευθερία, μου αρέσει αυτό το χρώμα, έτυχε να μου αρέσει και είμαι και γιαγιά” δήλωσε η Γαλήνη Τσεβά. Η Γαλήνη Τσεβά παραχώρησε δηλώσεις στους δημοσιογράφους στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Θείος Βάνιας» κι αποκάλυψε τον λόγο που έχει αφήσει τα μαλλιά της λευκά. «Το χρώμα των μαλλιών μου το έχω συνυφάνει ... Περισσότερα To άρθρο Γαλήνη Τσεβά: Ο λόγος που αποφάσισε να αφήσει τα μαλλιά της λευκά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Χρίστος Αντωνιάδης και Αφροδίτη Τσώνου σε δημοσιογράφους: «Μη γράφετε μπούρδες ότι χωρίσαμε»

Θύμα βεντέτας δύο οικογενειών το τρίχρονο παιδί που πυροβολήθηκε στο κεφάλι στο Μαρκόπουλο - Οι δράστες είχαν στήσει καρτέρι

Εγκρίθηκαν 271 επενδυτικά σχέδια σε όλη την Ελλάδα με προϋπολογισμό 858 εκατ. ευρώ – Δημιουργία 4.420 νέων θέσεων εργασίας

Επίσκεψη στην έπαυλη των Ντιτζ από την ταινία «Beetlejuice» μέσω Airbnb για 11 ημέρες

Χάος μετά τις πλημμύρες στη Βαλένθια: Στρατιώτες ψάχνουν επιζώντες στις λάσπες – Έκκληση για τρόφιμα και νερό

ΣΥΡΙΖΑ για Κασσελάκη: «Το κόμμα που ετοιμάζει θα είναι unfriendly για την Αριστερά – Καλή του τύχη»