Σοφία Βογιατζάκη: Αφού είμαι υπέρβαρη, γιατί να στενοχωρηθώ αν με πεις χοντρή;

10:27 - 01/11/2024

Έχουμε μπερδευτεί και γίνεται ένα χάος μέσα στο κεφάλι μας, είπε για την πολιτική ορθότητα

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σοφία Βογιατζάκη: «Γιατί να στεναχωρηθώ αν με πεις χοντρή; Αφού είμαι υπέρβαρη και το ξέρω»

Δίχως ίχνος κόμπλεξ, η Σοφία Βογιατζάκη μιλάει μπροστά στην κάμερα και δίνει απαντήσεις. Μιλάει για τα σχόλια ορισμένων για το βάρος της και την έξαρση της βίας στην κοινωνία. Η Σοφία Βογιατζάκη έδωσε συνέντευξη στο «Happy Day» του Alpha και στην Όλγα Λαφαζάνη. Mίλησε για το political correct στις μέρες μας και τα σχόλια που ... Περισσότερα To άρθρο Σοφία Βογιατζάκη: «Γιατί να στεναχωρηθώ αν με πεις χοντρή; Αφού είμαι υπέρβαρη και το ξέρω» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Καιρός: Έως 2,4 βαθμούς Κελσίου πάνω από τον μέσο όρο η μέση θερμοκρασία τον Οκτώβριο στην Ελλάδα

Γιατί εκατοντάδες Τιμοτέ Σαλαμέ έκλεισαν τους δρόμους της Νέας Υόρκης; «Ξεκίνησε σαν ένα χαζό αστείο και έγινε πανδαιμόνιο»

Ακίνητα: Σχεδόν οι 8 στους 10 δηλώνουν ότι είναι πιθανό να αγοράσουν, πουλήσουν ή ενοικιάσουν μέσα στην επόμενη 5ετία

Εκλογές ΗΠΑ 2024: Αξιωματούχος στην Τζόρτζια καλεί τα social media να κατεβάσουν πλαστό βίντεο με μετανάστη ψηφοφόρο

Ερυθρός Αστέρας - Παναθηναϊκός μπάσκετ: Τι ώρα παίζουν σήμερα - Το κανάλι που δείχνει τον αγώνα

Νίκη με λιγότερες ψήφους - Το περίεργο εκλογικό σύστημα των ΗΠΑ