Αντετοκούνμπο: «Δε θα τα παρατήσω, ο πατέρας μου έλεγε "γιατί να κλαις αν δεν πρόκειται να τα παρατήσεις"»

09:37 - 01/11/2024

Ο συγκινητικός Γιάννης Αντετοκούνμπο δανείστηκε μια φράση του πατέρα του, Τσαρλς για να εξηγήσει πως δεν πρόκειται να τα παρατήσει, παρά τις τέσσερις διαδοχικές ήττες των Μπακς, με τελευταία αυτήν από τους Γκρίζλις.

Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Ο πατέρας μου συνήθιζε να λέει γιατί να κλαις, αν δεν πρόκειται να τα παρατήσεις»

Η νέα ήττα των Μιλγουόκι Μπακς με 122-99 από τους Μέμφις Γκρίζλις έχουν φέρει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο σε θέση να… απολογείται για την εικόνα της ομάδας του, αλλά ο ίδιος έδειξε να μην πτοείται από τα αρνητικά αποτελέσματα στο ξεκίνημα της σεζόν στο NBA. Μιλώντας στα ΜΜΕ μετά το τέλος του Μέμφις Γκρίζλις – Μιλγουόκι ... Περισσότερα To άρθρο Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Ο πατέρας μου συνήθιζε να λέει γιατί να κλαις, αν δεν πρόκειται να τα παρατήσεις» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Αντετοκούνμπο: «Δεν θα τα παρατήσω, ο πατέρας μου έλεγε γιατί να κλαις αν δεν πρόκειται να τα παρατήσεις» (vid)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για την ήττα των Μιλγουόκι Μπακς, τονίζοντας πως δεν θα τα παρατήσει.

Διαβάστε το στο in.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Gazzetta

F1 - Ο Φερστάπεν απαντά στους επικριτές του: «Είμαι 3 φορές πρωταθλητής, ξέρω τι κάνω»

Απόλλων Λεμεσού: Εκτός Κολ και Λαμ, μέσα Μάρκες και Μαλεκκίδης

Νέα Σαλαμίνα: Η νίκη που πλέον είναι ανάγκη αδήριτη

Καρδίτσα: Ενίσχυση στην περιφέρεια με Γουέλς

Βαλένθια: Πρώην παίκτης των Νυχτερίδων ανάμεσα στα θύματα των φονικών πλυμμηρών

Έναρξη εγγραφών του 3 ου Διεθνούς Ημιμαραθωνίου Πάτρας