Lily Collins: Η πρωταγωνίστρια του «Emily in Paris» στηρίζει δημόσια την Kamala Harris – «Είναι μια ψήφος για τα δικαιώματα των γυναικών»

23:57 - 31/10/2024

Η δημοφιλής ηθοποιός και πρωταγωνίστρια της σειράς «Emily in Paris», Lily Collins υποστήριξε ανοιχτά την Kamala Harris, γνωστοποιώντας έτσι στους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram ότι έδωσε την ψήφο της στην αντίπαλο του Donald Trump. Πιο συγκεκριμένα, η Lily Collins δείχνει, σε μια φωτογραφία που ανέβασε στο προσωπικό της προφίλ την Τρίτη 29/10, ένα αυτοκόλλητο […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λίλι Κόλινς: Η πρωταγωνίστρια του «Emily in Paris» στηρίζει δημόσια την Κάμαλα Χάρις

«Είμαι περήφανη που χρησιμοποίησα τη φωνή και την ψήφο μου για να υποστηρίξω την Κάμαλα Χάρις», έγραψε

Διαβάστε το στο thebest.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

8 συμβουλές για να διατηρήσετε την ασφάλεια των παιδιών σας κατά τη διάρκεια των εορτών

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης αποκαλύπτει: «Ήταν κοινή μας απόφαση με τον Δημήτρη Καπουράνη να…»

Γιώργος Καράβας: Η αντίδραση στην ερώτηση για τη «διαμάχη» ανάμεσα στην Παπαγεωργίου και στη Χριστοπούλου

Κωνσταντίνος Παντελίδης: «Η εφηβεία μου ήταν άσχημη γιατί έφυγε ο αδελφός μου Παντελής όταν ήμουν 14»

Ελένη Χατζίδου: «Η πραγματική πρεμιέρα του Νίκου Μουτσινά ήταν χθες»

Ηλιάνα Παπαγεωργίου vs Έλενας Χριστοπούλου: Το χρονικό της κόντρας τους – Πώς από κολλητές φίλες έγιναν δυο ξένοι!