Μαρίνα Σπανού: «Ήταν σοκαριστικό, θυμάμαι ότι γυρνούσα στο σπίτι και για 4 ώρες έβαζα τα κλάματα»

23:56 - 31/10/2024

Η Μαρίνα Σπανού εξομολογήθηκε πως μικρή είχε περάσεις καταστάσεις bullyingΠερισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαρίνα Σπανού: «Ήταν σοκαριστικό, θυμάμαι ότι γυρνούσα στο σπίτι και για 3-4 ώρες έβαζα τα κλάματα λόγω bullying»

Η Μαρίνα Σπανού βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4», με τη νεαρή τραγουδίστρια να μιλάει για τα παιδικά της χρόνια, τις δυσκολίες που συνάντησε στην κοινωνική της ζωή και το bullying που δέχθηκε. Πιο συγκεκριμένα, η Μαρίνα Σπανού σημείωσε χαρακτηριστικά πως «από το σχολείο μού γεννήθηκε η ανάγκη ότι πρέπει να γίνονται όλα σωστά. Είναι ένα σύστημα αξιολόγησης και στο σχολείο πάθαινα πάρα πολλές κρίσεις άγχους, να είμαι καλή, να διαβάζω και να πετυχαίνω. Δυσκόλευα τον εαυτό μου. Τα κατάφερνα όμως, ήμουν πάρα πολύ καλή μαθήτρια, απουσιολόγος, “φυτό” με όλη την έννοια της λέξης». «Ήμουν πολύ επιμελής κι επειδή είχα την τύχη να έχω φωτογραφική μνήμη και να μη χρειάζομαι αμέ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Συγκλονίζει η Μαρίνα Σπανού: «Θυμάμαι ότι γυρνούσα στο σπίτι και για 3-4 ώρες έβαζα τα κλάματα»

«Έχω περάσει και καταστάσεις bullying», είπε

Διαβάστε το στο thebest.gr

Μαρίνα Σπανού: «Ήταν σοκαριστικό, θυμάμαι ότι γυρνούσα στο σπίτι και για 3 – 4 ώρες έβαζα τα κλάματα»

Την Μαρίνα Σπανού φιλοξένησαν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, το απόγευμα της Πέμπτης, στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ. Ανάμεσα […] The post Μαρίνα Σπανού: «Ήταν σοκαριστικό, θυμάμαι ότι γυρνούσα στο σπίτι και για 3 – 4 ώρες έβαζα τα κλάματα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

Χάος στη Βρετανία από την καταιγίδα Μπερτ - Ένας νεκρός, χιλιάδες χωρίς ρεύμα

Η Πρεσβεία της Ουκρανίας κατά του ΚΚΕ: Καταγγέλλει βία και διατάραξη εκδήλωσης για τα θύματα

Greece – Cyprus Summit- Advancing Together: Έλληνες και Κύπριοι υπουργοί έρχονται πιο κοντά

Το τέλειο μελομακάρονο: Ένα παιδικό βιβλίο-οδηγός για την πραγματική ευτυχία

Η Ουκρανία σε ασφυκτική πίεση: Χάνει το μισό Κουρσκ, ρωσικοί υπερ-πυραύλοι τη σφυροκοπούν

Πειραιάς: Άντρας ντυμένος «Άραβας» κυνηγά μαθήτριες