Έξαλλη η Αθηνά Οικονομάκου: "Θα κάνω αυτό που νιώθω και θα ποστάρω την φωτογραφία που γουστάρω και πείτε ό,τι θέλετε"

19:19 - 31/10/2024

«Πολλοί μου έστειλαν και μου είπαν “γιατί το έκανες αυτό” ή “δεν μου αρέσει” ή “δεν συμφωνώ που χώρισες”, ανέφερε η Αθηνά Οικονομάκου για τον χωρισμό της

Διαβάστε Περισσότερα στο Παραπολιτικά
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Παραπολιτικά

Φωτιά στα Χανιά: Δύσκολο βράδυ στην Κίσσαμο - Συνεχίζει να κατακαίει η πυρκαγιά, ισχυρές δυνάμεις στο σημείο (Εικόνες)

Εξιχνιάστηκε μεγάλη υπόθεση πειρατών συνδρομητικής τηλεόρασης - Η ζημία που προκλήθηκε υπερβαίνει το ποσό των 125.000.000 ευρώ

Βερβεσός: Θα συνεχιστεί η αποχή των δικηγόρων εάν δεν πληρωθούν από την Υπηρεσία Ασύλου - Δεν έχουν εξοφληθεί από τον Νοέμβριο του 2023

Πιερρακάκης για Ανώτατη Σχολή Παραστατικών Τεχνών: Θα προσφέρει προγράμματα σπουδών πρώτου, δεύτερου και τρίτου κύκλου στις τέχνες θεάτρου, χορού και μουσικής

Πλημμύρες στην Ισπανία: Δραματικές εικόνες με κατοίκους να ψάχνουν νερό και τροφή στις λάσπες της Βαλένθια (Εικόνες)

Έκρηξη στους Αμπελόκηπους: Εντοπίστηκε 9άρι πιστόλι στο διαμέρισμα - Η Αντιτρομοκρατική εξετάζει το ενδεχόμενο γιάφκας τρομοκρατών