Ζενεβιέβ Μαζαρί για το πρώτο ραντεβού με τον σύζυγό της: "Ντύθηκα σαν λατέρνα, για να με πάει στα Πετράλωνα"

18:55 - 31/10/2024

«Έχω πει άπειρες κοτσάνες σε πρώτα ραντεβού με τις προηγούμενες σχέσεις μου», είπε η Ζενεβιέβ Μαζαρί

Διαβάστε Περισσότερα στο Παραπολιτικά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Στο πρώτο ραντεβού με τον άντρα μου ντύθηκα σαν λατέρνα, για να με πάει στα Πετράλωνα»

Με αφορμή τη σημερινή πρεμιέρα του First Dates, η Ζενεβιέβ Μαζαρί βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό του Breakfast@star, όπου εξομολογήθηκε για […] The post Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Στο πρώτο ραντεβού με τον άντρα μου ντύθηκα σαν λατέρνα, για να με πάει στα Πετράλωνα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Παραπολιτικά

Θεσσαλονίκη: Νέο περιστατικό στο νοσοκομείο που ξέχασε να ενημερώσει αστυνομικό πως έχει καρκίνο - Φαντάρος έχασε τη ζωή του στο 424 μετά από επέμβαση θυρεοειδούς

Mεταμόρφωση: Καρέ - καρέ η διάρρηξη σε κατάστημα επίπλων - Σήκωσαν το χρηματοκιβώτιο

Ολυμπιακός: Ο Ελ Καμπί θέλει ένα γκολ για να φτάσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο!

Κύκλωμα Πάτρας: Αυτοί είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι που διακινούσαν ναρκωτικά - "Έγώ πήγα και πήρα το πολύ καλό, το Champions League", αποκαλυπτικοί διάλογοι (Βίντεο)

ΣΥΡΙΖΑ: Η επόμενη ημέρα με τον Φάμελλο στο "τιμόνι", η διαχείρηση του Παύλου Πολάκη και όλοι οι “άνθρωποι” του νέου προέδρου

Συγκλονίζει ο Έλτον Τζόουν: "Είμαι πλέον τυφλός από το δεξί μάτι μετά την μόλυνση"