Μάικ Τζέιμς: Στην Αθήνα ήμουν εργένης – Το παράκανα στην αρχή αλλά ο Γιαννακόπουλος δεν είπε τίποτα
18:28 - 31/10/2024
Ο Μάικ Τζέιμς μίλησε για τον τρόπο ζωής του στην Αθήνα και τις συχνές εξόδους που είχε, την περίοδο που φορούσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Η ατάκα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Ο Μάικ Τζέιμς βρέθηκε καλεσμένος στην Best in Class του SKWEEK και μεταξύ άλλων κλήθηκε να διαλέξει ποιο είναι το αγαπημένο του μέρος στην Ευρώπη ... Περισσότερα
To άρθρο Μάικ Τζέιμς: Στην Αθήνα ήμουν εργένης – Το παράκανα στην αρχή αλλά ο Γιαννακόπουλος δεν είπε τίποτα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τζέιμς: Λάτρευα την Αθήνα, ήμουν εργένης και το παράκανα αλλά ο Γιαννακόπουλος δεν είπε ποτέ τίποτα
Ο Μάικ Τζέιμς αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό τόσο τη σεζόν 2016-17 όσο και για κάποιους μήνες το 2018 και μιλώντας στο podcast Best in Class του SKWEEK τόνισε ότι λάτρεψε την Αθήνα, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στις συνεχείς βραδινές εξόδου του, για τις οποίες ήξερε και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Ο 34χρονος Αμερικανός γκαρντ είναι στη Μονακό από το 2021 κι έπειτα, κατά τη διάρκεια της καριέρας του όμως έχει αγωνιστεί και σε άλλες ευρωπαϊκές ομάδες, πλην των «πράσινων», σε Κροατία, Ισραήλ, Ισπανία και Ιταλία. Στη συνέντευξή του, επομένως, ρωτήθηκε για το ποια είναι η αγαπημένη του ευρωπαϊκή πόλη του. «Πολλοί με ρωτούν για αυτό και συνήθως δεν έχω μια καλή απάντηση να τους δώσω. Έχω θετικά και α
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr