Ο Φουστέρ συγκλονίζει για τις πλημμύρες στη Βαλένθια: Χαοτική η κατάσταση – Φοβήθηκα για την οικογένειά μου»

18:19 - 31/10/2024

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, Νταβίντ Φουστέρ περιέγραψε με συγκλονιστικό τρόπο την κατάσταση που επικρατεί στη Βαλένθια, με τις φονικές πλημμύρες που προκάλεσε η κακοκαιρία «Dana». Μιλώντας στην εκπομπή “Κόσμος των Σπορ” της ΕΡΤ3, ο Νταβίντ Φουστέρ αναφέρθηκε στις φονικές πλημμύρες στη Βαλένθια, όπου πάνω από 150 άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους. «Δεν το ... Περισσότερα To άρθρο Ο Φουστέρ συγκλονίζει για τις πλημμύρες στη Βαλένθια: Χαοτική η κατάσταση – Φοβήθηκα για την οικογένειά μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φουστέρ για τις πλημμύρες στη Βαλένθια: Φοβήθηκα για την οικογένειά μου – Αναρωτιόμουν εάν είναι εφιάλτης

Για τις φονικές πλημμύρες στον τόπο καταγωγής του, τη Βαλένθια, μίλησε χθες στην ΕΡΤ3 και στην εκπομπή «Κόσμος των Σπορ» ο παλαίμαχος ποδοσφαιρικής του Ολυμπιακού, Νταβίντ Φουστέρ, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «όλο αυτό μοιάζει με εφιάλτη». «Δεν το είχα ξαναδεί στη ζωή μου, φοβήθηκα για την οικογένεια και τα παιδιά», είπε συγκλονισμένος ο πρώην άσος του Ολυμπιακού περιγράφοντας τα όσα ζει την ώρα που τα σωστικά συνεργεία προσπαθούν να εντοπίσουν θύματα και αγνοούμενους στις πλημμυρισμένες περιοχές. «Η κατάσταση είναι χαοτική. Ξύπνησα σήμερα το πρωί και αναρωτιόμουν αν όλο αυτό ήταν ένας εφιάλτης, γιατί πολλοί άνθρωποι έχουν πεθάνει και ακόμα βρίσκουν άψυχα σώματα, υπάρχουν τόσο πολλοί αγνο

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

10 άγνωστα αλλά απολύτως αποτελεσματικά γιατροσόφια για τον πονοκέφαλο

Καιρός σήμερα: Μεγάλη βουτιά της θερμοκρασίας, παγετός και χιόνια – 9 μποφόρ στο Αιγαίο

Θέλτα – Μπαρτσελόνα 2-2: Αυτοκτονία για τους Καταλανούς που «πέταξαν» δυο πόντους στο Βίγκο

Πάρμα – Αταλάντα 1-3: Έπιασε την Ίντερ στην κορυφή της Serie A η ομάδα του Γκασπερίνι

Άρης – Βόλος: Ο Θοδωρής Καρυπίδης διαμαρτυρήθηκε στον Τσαγκαράκη για τις διαιτητικές του αποφάσεις

Κατερίνα Λέχου: Μου «φορτώθηκε» ότι η γυναίκα δεν είναι τόσο δυνατή όσο ένας άντρας