ΟΠΕΚΕΠΕ: Στους λογαριασμούς 527.200 αγροτών το 70% της προκαταβολής της Bασικής Eνίσχυσης

21:27 - 30/10/2024

Για όσους παραγωγούς υπάρξουν εκκρεμότητες μετά την σημερινή προκαταβολή βασικής ενίσχυσης, ο ΟΠΕΚΕΠΕ θα ακολουθήσει την τυπική διαδικασία, όπως αυτή ορίζεται από την εθνική και κοινοτική νομοθεσία για τυχόν διορθώσεις, όπως τονίζεται

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Ιταλία: «Απείλησαν ότι θα με σκοτώσουν, επειδή υπέγραψα την συνεργασία με την Αλβανία για το μεταναστευτικό», δήλωσε η Μελόνι

Νίκολα Πελτζ - Μπρούκλιν Μπέκαμ: Γιορτάζουν πέντε χρόνια σχέσης - Η ανάρτηση της ηθοποιού

Πόλεμος στην Ουκρανία: Η Ρωσία λέει ότι οι δυνάμεις της κατέλαβαν την κοινότητα Κρουλιακίβκα, κοντά στην πόλη Κουπιάνσκ

«Βουτιά θανάτου» από τους καταρράκτες του Νιαγάρα: Νεκρή μητέρα και τα δύο παιδιά της

Ίθαν Σλέιτερ: Μίλησε για πρώτη φορά για τη σχέση του με την Αριάνα Γκράντε - Είμαι πραγματικά περήφανος για εκείνη, λέει

Ζόζεφιν: Μετά την πρώτη απόπειρα να δηλώσω συμμετοχή στην Eurovision και την κρίση πανικού στη σκηνή, μου πήρε 5 χρόνια να νιώσω ξανά καλά με τον εαυτό μου