Η αποκάλυψη της Josephine: "Μετά τη Eurovision έπαθα κρίση πανικού πάνω στη σκηνή - Μου πήρε 5 χρόνια για να πιστέψω ξανά σε μένα"

20:46 - 30/10/2024

«Πηγαίνοντας μετά σε ψυχολόγο έλεγα αφού αγαπάω τη μουσική και το τραγούδι, πώς μπορώ μέσα από αυτό να με κάνει τόσο πολύ να μου βγει αυτή η κακή στιγμή και να εκτεθώ;», είπε η Josephine

Διαβάστε Περισσότερα στο Παραπολιτικά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ζόζεφιν: Μετά τη Eurovision και την κρίση πανικού στη σκηνή, μου πήρε 5 χρόνια να νιώσω ξανά καλά με τον εαυτό μου

Ακόμη και το ότι δεν μιλούσα καλά ελληνικά ήταν δύσκολο, πρόσθεσε

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Josephine: «Μετά τη Eurovision έπαθα κρίση πανικού πάνω στη σκηνή και μου πήρε 5 χρόνια για να πιστέψω ξανά σε μένα»

Η Josephine παραχώρησε μια συνέντευξη στο podcast των Rainbow Mermaids.Η Josephine παραχώρησε μια συνέντευξη στο podcast των Rainbow Mermaids.Ειδικότερα, η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε για την αρχή της καριέρας της και τις κρίσεις πανικού που πάθαινε πριν βγει στη σκηνή, μέχρι να μάθει να αντιμετωπίζει τις κακές σκέψεις στο κεφάλι της. «Όταν έκανα την πρώτη μου απόπειρα να δηλώσω συμμετοχή για την Eurovision, ήμουν ένα […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Josephine: «Μετά τη Eurovision έπαθα κρίση πανικού πάνω στη σκηνή και μου πήρε 5 χρόνια για να πιστέψω ξανά σε μένα»

Η Josephine παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο podcast των Rainbow Mermaids στο Youtube. Η δημοφιλής τραγουδίστρια To άρθρο Josephine: «Μετά τη Eurovision έπαθα κρίση πανικού πάνω στη σκηνή και μου πήρε 5 χρόνια για να πιστέψω ξανά σε μένα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Παραπολιτικά

Απόστολος Τζιτζικώστας: Η αποχαιρετιστήρια ομιλία του στην Κομισιόν ως περιφερειαρχής, πριν γίνει Επίτροπος

Κυκλοφοριακά προβλήματα στο κέντρο της Αθήνας λόγω της πορείας των συνταξιούχων

Μέρκελ: 'Η νίκη του Ντόναλντ Τραμπ στις ΗΠΑ με έχει γεμίσει θλίψη' - Τι λέει για την ανάμειξη του Μασκ

ΠΑΣΟΚ: Τα 'χτυπήματα' λογαριασμών στα social media σε Διαμαντοπούλου και Γερουλάνο, η 'Ομάδα Αλλαγής' και ο... διαχειριστής της

Κρεμλίνο: "Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι οι ΗΠΑ κατανοούν το μήνυμα της πυραυλικής μας επίθεσης" - Απειλεί ο Πούτιν αλλά παραμένει ανοιχτός σε διάλογο

Μεγάλη δημοσκόπηση στα "Παραπολιτικά 90,1" για την ακρίβεια και την πολιτική ζωή τη Δευτέρα 25 και την Τρίτη 26 Νοεμβρίου