Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η αποκάλυψη για τις κρίσεις πανικού - " Ήθελα να είμαι στο σκοτάδι - Έτσι το ξεπέρασα"

16:28 - 30/10/2024

«Το Youtube είναι πιο ελεύθερο από την τηλεόραση, αλλά πρέπει και εκεί να υπάρχει μέτρο, όριο και σεβασμός» κατέληξε η παρουσιάστρια του Mega

Διαβάστε Περισσότερα στο Παραπολιτικά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Πάθαινα κρίσεις άγχους, ήθελα να είμαι στο σκοτάδι»

Δηλώσεις στην εκπομπή «Breakfast@star» και τη Σοφία Ραυτοπούλου έκανε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Η δημοσιογράφος μίλησε και για τις ερωτήσεις που […] The post Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Πάθαινα κρίσεις άγχους, ήθελα να είμαι στο σκοτάδι» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Πάθαινα κρίσεις πανικού, ήθελα να είμαι στο σκοτάδι – Έτσι το ξεπέρασα»

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έκανε δηλώσεις στην εκπομπή Breakfast@Star και την Σοφία Ραφτοπούλου και μίλησε τόσο για To άρθρο Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Πάθαινα κρίσεις πανικού, ήθελα να είμαι στο σκοτάδι – Έτσι το ξεπέρασα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Παραπολιτικά

Επιστήμονες εξηγούν: Γιατί δεν έχουμε βρει ακόμα εξωγήινη ζωή

Το Skoda Elroq στην Ελλάδα αμέσως μετά την παγκόσμια πρεμιέρα του - Δείτε τιμές

Προειδοποιεί ο Γερμανός στρατηγός: Η Ευρώπη βρίσκεται σε κίνδυνο… από τους εχθρούς του ΝΑΤΟ - Έχει μείνει πίσω στην τεχνολογία όπλων

Διέρρευσε έγγραφο 1.000 σελίδων που περιγράφει πώς θα αντιδρούσε η Γερμανία σε περίπτωση πολέμου με τη Ρωσία

Τα 11 μοντέλα - φιναλίστ για το “Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2025”

Τροχαίο ατύχημα για τον Αντίνοο Αλμπάνη: Η παράκληση του ηθοποιού - "Να οδηγείτε προσεκτικά παρακαλώ πολύ"