Η συγκινητική αναφορά της Μουτάφη για την υιοθεσία του γιου της: "Μου τον είχαν στείλει σε φωτογραφία, ήταν το πρώτο παιδί που είδα"

16:10 - 30/10/2024

Η ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι λόγω των επαφών της με την Ευγενία Δημητροπούλου και τον επιχειρηματία Φωτεινή Παντζιά της γεννήθηκε η ιδέα της υιοθεσίας

Διαβάστε Περισσότερα στο Παραπολιτικά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελισάβετ Μουτάφη για την υιοθεσία του γιου της: Μου είχαν στείλει φωτογραφία του, ήταν το πρώτο παιδί που είδα

Θέλαμε να υιοθετήσουμε ένα παιδάκι από την Αφρική και πήγαμε κατευθείαν εκεί, πρόσθεσε η ηθοποιός

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Συγκινεί η Ελισάβετ Μουτάφη για την υιοθεσία του γιου της: «Μου τον είχαν στείλει σε φωτογραφία, ήταν το πρώτο παιδί που είδα»

Η Ελισάβετ Μουτάφη παραχώρησε συνέντευξη στο Πρωινό του ΑΝΤ1 και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην υιοθεσία του To άρθρο Συγκινεί η Ελισάβετ Μουτάφη για την υιοθεσία του γιου της: «Μου τον είχαν στείλει σε φωτογραφία, ήταν το πρώτο παιδί που είδα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Παραπολιτικά

Βόλος - Παναιτωλικός 0-1: "Διπλό" οκτάδας χωρίς να... απειλήσουν - Νίκη με... καμία ευκαιρία

Χαμάς: Σοκ και οργή για τους ομήρους που απελευθέρωσε - "Φαντάσματα του εαυτού τους, σαν να ήταν σε στρατόπεδο συγκέντρωσης"

Καπερνάρος για Τέμπη: Τα βίντεο βρίσκονται στα χέρια του ανακριτή - Τι δείχνουν, γιατί κατατέθηκαν τώρα

CNN: Ο Τραμπ έχει παγιδέψει τους συμμάχους της Αμερικής εκεί ακριβώς που θέλει

Euroleague: Ο Γιασικεβίτσιους... αυτοεπαινείται δικαίως - "Δύο ομάδες που έπαιξα, οι καλύτερες στην Ιστορία"

Πάτρα: Στη φυλακή και δεύτερο άτομο που εμπλέκεται στην υπόθεση ξυλοδαρμού 45χρονου