Κατερίνα Καινούργιου σε Κωνσταντίνο Βασάλο: «Δεν θα σε επέλεγα, θέλω οι συνεργάτες μου να έχουν στοιχειώδη μόρφωση»

12:02 - 30/10/2024

Αντέδρασε η Κατερίνα Καινούργιου με το σχόλιο που έκανε ο Κωνσταντίνος Βασάλος ότι δεν θα συνεργαζόταν σε καμία περίπτωση με […] The post Κατερίνα Καινούργιου σε Κωνσταντίνο Βασάλο: «Δεν θα σε επέλεγα, θέλω οι συνεργάτες μου να έχουν στοιχειώδη μόρφωση» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Καινούργιου σε Βασάλο: Εγώ δεν θα σε επέλεγα, γιατί θέλω οι συνεργάτες μου να έχουν μια στοιχειώδη μόρφωση και παιδεία

Η παρουσιάστρια απάντησε στο σχόλιο του Κωνσταντίνου Βασάλου ότι «και ο κόσμος να διαλυόταν» δεν θα πήγαινε στο πάνελ της

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Τα "καρφιά" της Καινούργιου σε Μικρούτσικο και Βασάλο: Δεν θα σε επέλεγα, θέλω συνεργάτες με μόρφωση - Παιδιά, ειλικρίνεια!

«Πρωινοί κεραυνοί» χθες από την Κατερίνα Καινούργιου στον Ανδρέα Μικρούτσικο και τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Κατερίνα Καινούργιου σε Κωνσταντίνο Βασάλο: Θέλω οι συνεργάτες μου να έχουν άποψη, γνώμη και στοιχειώδη μόρφωση

«Δεν θα σε επέλεγα, θέλω οι συνεργάτες μου να έχουν στοιχειώδη μόρφωση», αντέδρασε η Κατερίνα Καινούργιου στη δήλωση που έκανε ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ότι «ο κόσμος να διαλυόταν δεν θα πήγαινα στο πάνελ της». «Προσβάλλεις αυτούς εδώ τους ανθρώπους», τόνισε η Κατερίνα Καινούργιου στην απάντησή της προς τον Κωνσταντίνο Βασάλο, αναφερόμενη στους συνεργάτες της στον ... Περισσότερα To άρθρο Κατερίνα Καινούργιου σε Κωνσταντίνο Βασάλο: Θέλω οι συνεργάτες μου να έχουν άποψη, γνώμη και στοιχειώδη μόρφωση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Κατερίνα Καινούργιου σε Κωνσταντίνο Βασάλο: «Δεν θα σε επέλεγα, θέλω οι συνεργάτες μου να έχουν στοιχειώδη μόρφωση» (vid)

Η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να απαντήσει στον Κωνσταντίνο Βασάλο μετά τα όσα είπε για το αν θα πήγαινε στην εκπομπή της.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Κατερίνα Καινούργιου σε Κωνσταντίνο Βασάλο: «Δεν θα σε επέλεγα γιατί θέλω οι συνεργάτες μου να έχουν γνώμη και μόρφωση»

Η Κατερίνα Καινούργιου παρακολούθησε τις δηλώσεις του Κωνσταντίνου Βασάλου στο Youtube, ο οποίος δήλωσε πως «και ο κόσμος να διαλυόταν δεν θα πήγαινε ποτέ στο πάνελ της Super Κατερίνας». Στη συνέχεια και αφότου προβλήθηκε το απόσπασμα που αναφερόταν στην Κατερίνα Καινούργιου, η παρουσιάστρια έδωσε τη δική της απάντηση: «Θα βάλω τα μαύρα! Σε τηλεοπτική εκπομπή, […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Κατερίνα Καινούργιου σε Κωνσταντίνο Βασάλο: «Δε θα σε επέλεγα για την εκπομπή, θέλω οι συνεργάτες μου να έχουν άποψη και μόρφωση»

Η Κατερίνα Καινούργιου παρακολούθησε τις δηλώσεις του Κωνσταντίνου Βασάλου στο Youtube, ο οποίος απάντησε πως και «ο To άρθρο Κατερίνα Καινούργιου σε Κωνσταντίνο Βασάλο: «Δε θα σε επέλεγα για την εκπομπή, θέλω οι συνεργάτες μου να έχουν άποψη και μόρφωση» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Κατερίνα Στανίση: «Όταν τραγουδάω Καζαντζίδη σφίγγεται η καρδιά μου, έχω αυτό το βάρος¨»

Σταύρος Σβήγκος: «Με την Ελένη πήραμε διαφορετικούς δρόμους, αλλά παραμένουμε οικογένεια»

Νέα αλλαγή αποφάσισε το Mega – Ποια εκπομπή μειώνεται περαιτέρω σε διάρκεια;

Ιωάννα Παππά: Αποκάλυψε τον λόγο που απείχε 14 χρόνια από την τηλεόραση

Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Στο πρώτο ραντεβού με τον άντρα μου ντύθηκα σαν λατέρνα, για να με πάει στα Πετράλωνα»

Ο Αντώνης Κανάκης φέρνει τα πάνω κάτω με το Ράδιο Αρβύλα – Η επιστολή που ανατρέπει τα πάντα