Σοκάρει ο Λάκης Γαβαλάς: «Η αδελφή μου με κατηγορεί για τον θάνατο του άντρα της»

11:58 - 30/10/2024

Ο Λάκης Γαβαλάς παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και στην Τίνα Μεσσαροπούλου. Ο γνωστός σχεδιαστής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις σχέσεις με τη μία του αδελφή, αποκαλύπτοντας πως τον θεωρεί υπεύθυνο για τον θάνατο του άντρα της. «Τους τρεις πρώτους μήνες πέρασα δραματικά στη φυλακή. Εάν δεν είχα την αδελφή μου, που ήταν […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Λάκης Γαβαλάς αποκαλύπτει για πρώτη φορά: «Η αδελφή μου με κατηγορεί για τον θάνατο του άντρα της»

Συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day έδωσε ο Λάκης Γαβαλάς. Ο γνωστός σχεδιαστής μίλησε στην Τίνα Μεσσαροπούλου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε […] The post Ο Λάκης Γαβαλάς αποκαλύπτει για πρώτη φορά: «Η αδελφή μου με κατηγορεί για τον θάνατο του άντρα της» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Λάκης Γαβαλάς: «Με τη μία αδελφή μου δεν μιλάω, με κατηγορούν για τον θάνατο του άντρα της»

Ο Λάκης Γαβαλάς παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Happy Day» και στην Τίνα Μεσσαροπούλου. Ο σχεδιαστής To άρθρο Λάκης Γαβαλάς: «Με τη μία αδελφή μου δεν μιλάω, με κατηγορούν για τον θάνατο του άντρα της» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Στόλισε για τα Χριστούγεννα μαζί με τα παιδιά της – Το εντυπωσιακό δέντρο

Μαριέττα Χρουσαλά: Για ψώνια στο κέντρο της Αθήνας χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Σίσσυ Χρηστίδου: Στόλισε για τις γιορτές παρέα με τον Παύλο Σταματόπουλο

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Αποκαλύπτει για το διάστημα που άφησε πίσω τα επαγγελματικά για την μητρότητα

Πόσο αλάτι πρέπει να προσθέτω στη διατροφή του παιδιού μου

Ελισάβετ Μουτάφη: «Είτε γεννήσεις παιδί, είτε υιοθετήσεις, δεν έχει καμία διαφορά»