Δόμνα Μιχαηλίδου: Μιλάει πρώτη φορά για τον γάμο της – «Ισχύει, παντρεύομαι»

11:58 - 30/10/2024

Η Δόμνα Μιχαηλίδου βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης 29 Οκτωβρίου στον Ελληνικό Κόσμο και παρακολούθησε την έκθεση με τίτλο Dali Cybernetics – The Immersive Experience. Μάλιστα, εκεί τη συνάντησαν και οι τηλεοπτικές κάμερες με την βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας να επιβεβαιώνει και επίσημα ότι ο σύντροφός της έκανε πρόταση γάμου και ετοιμάζονται να παντρευτούν. «Είμαι […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δόμνα Μιχαηλίδου: Μιλάει πρώτη φορά για τον γάμο της – «Δεν ξέρω πότε θα γίνει, απλά είπα ναι»

Στον Ελληνικό Κόσμο βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης η Δόμνα Μιχαηλίδου για την έκθεση με τίτλο Dali Cybernetics – The Immersive Experience. Στον Ελληνικό Κόσμο βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης η Δόμνα Μιχαηλίδου για την έκθεση με τίτλο Dali Cybernetics – The Immersive Experience. Μάλιστα, εκεί τη συνάντησαν και οι τηλεοπτικές κάμερες με την βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας να επιβεβαιώνει και επίσημα ότι ο σύντροφός της έκανε πρόταση γάμου και ετοιμάζονται να παντρευτούν. «Είμαι πολύ χαρούμενη με […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Δόμνα Μιχαηλίδου: Μιλά πρώτη φορά για τον γάμο της – «Δεν ξέρω πότε θα γίνει, απλά είπα ναι»

Στον Ελληνικό Κόσμο βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης η Δόμνα Μιχαηλίδου για την έκθεση με τίτλο To άρθρο Δόμνα Μιχαηλίδου: Μιλά πρώτη φορά για τον γάμο της – «Δεν ξέρω πότε θα γίνει, απλά είπα ναι» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

“Maestro”: Δείτε στιγμιότυπα από τα παρασκήνια του φινάλε της ιστορίας στους Παξούς

Πώς να κερδίζετε πάντα τον σεβασμό των γύρω σας

Σπύρος Δημητρίου: Η νέα γυναίκα που μπήκε στη ζωή του, η κουμπαριά με τον Απόστολο Λύτρα και το διαζύγιο από την Ελεωνόρα Ζουγανέλη

8 συμβουλές για να διατηρήσετε την ασφάλεια των παιδιών σας κατά τη διάρκεια των εορτών

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης αποκαλύπτει: «Ήταν κοινή μας απόφαση με τον Δημήτρη Καπουράνη να…»

Γιώργος Καράβας: Η αντίδραση στην ερώτηση για τη «διαμάχη» ανάμεσα στην Παπαγεωργίου και στη Χριστοπούλου