Αθηνά Οικονομάκου: Φωτογραφία και μήνυμα από γυμναστήριο – «Έπρεπε να φτάσω στα 38 μου χρόνια»

11:37 - 30/10/2024

Η Αθηνά Οικονομάκου, ανέβασε μια εικόνα της από γυμναστήριο και έστειλε μήνυμα στους διαδικτυακούς ακολούθους της. Σε μια εξομολόγηση για την νέα της καθημερινότητα προχώρησε η Αθηνά Οικονομάκου το βράδυ της Τρίτης (29-10-2024), τονίζοντας πόσο ανεκτίμητη είναι για την ίδια, η αίσθηση ότι φροντίζει το σώμα και το μυαλό της. Κοινοποιώντας στο Instagram μια εικόνα ... Περισσότερα To άρθρο Αθηνά Οικονομάκου: Φωτογραφία και μήνυμα από γυμναστήριο – «Έπρεπε να φτάσω στα 38 μου χρόνια» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ο Μπόρις Πιστόριους στηρίζει τον Όλαφ Σολτς - «Δεν θα διεκδικήσω την ηγεσία του SPD»

Survivor: Αποχώρησε με δάκρυα στα μάτια – «Δεν μου άξιζε να φύγω από τώρα»

Ρομπότ ξεσηκώνει άλλα ρομπότ να κάνουν «κοπάνα» από τη δουλειά τους – Ανατριχιαστικές εικόνες από την Σανγκάη

Άνγκελα Μέρκελ: Τα απομνημονεύματα «φωτιά» της πρώην καγκελαρίου – Τι λέει για Πούτιν, Ουκρανία και Τραμπ

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν κατηγορεί τις ΗΠΑ για κλιμάκωση της έντασης και προειδοποιεί για τον κίνδυνο ενός πυρηνικού πολέμου

Νύχτα στα κρατητήρια για την Ειρήνη Μουρτζούκου με εντολή για «αυστηρή επιτήρηση»