Στέλιος Κουδουνάρης: Το bullying που δέχτηκα μικρός με θωράκισε

11:09 - 30/10/2024

Δεν έχω κάνει ψυχανάλυση, το έχω σκεφτεί πάρα πολλές φορές, αλλά λίγο φοβάμαι το τι θα ανακαλύψω, είπε ο σχεδιαστής μόδας σε άλλο σημείο 

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στέλιος Κουδουνάρης: «Το bullying που δέχτηκα μικρός, με θωράκισε, φοβάμαι να κάνω ψυχανάλυση»

Ο Στέλιος Κουδουνάρης αναφέρθηκε στο bullying που δέχτηκε μικρός και στον τρόπο που παρέμεινε δυνατός. Ο γνωστός σχεδιαστής, άνοιξε τα εσώψυχά του, στην Σταματίνα Τσιμτσιλή. Ο Στέλιος Κουδουνάρης φιλοξενήθηκε το πρωί της Τετάρτης στο «Happy Day» του Alpha με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και μίλησε για το bullying που είχε δεχτεί μικρότερος. «Εμένα με θωράκισε και ... Περισσότερα To άρθρο Στέλιος Κουδουνάρης: «Το bullying που δέχτηκα μικρός, με θωράκισε, φοβάμαι να κάνω ψυχανάλυση» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Στέλιος Κουδουνάρης: «Το bullying που δέχτηκα μικρός, με θωράκισε, φοβάμαι να κάνω ψυχανάλυση»

Ο Στέλιος Κουδουνάρης αναφέρθηκε στο bullying που δέχτηκε μικρός και στον τρόπο που παρέμεινε δυνατός. Ο γνωστός σχεδιαστής, άνοιξε τα εσώψυχά του, στην Σταματίνα Τσιμτσιλή. Ο Στέλιος Κουδουνάρης αναφέρθηκε στο bullying που δέχτηκε μικρός και στον τρόπο που παρέμεινε δυνατός. Ο γνωστός σχεδιαστής, άνοιξε τα εσώψυχά του, στην Σταματίνα Τσιμτσιλή. Ο Στέλιος Κουδουνάρης φιλοξενήθηκε το πρωί της Τετάρτης στο «Happy Day» του Alpha με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και μίλησε για το bullying που είχε δεχτεί μικρότερος. «Εμένα με θωράκισε και […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Νατάσσα Μποφίλιου: Υπάρχει σάτιρα αλλά υπάρχει και χυδαιότητα

Καιρός: Λιακάδα και υψηλές θερμοκρασίες μέχρι και την Κυριακή - Πότε υποχωρεί η θερμοκρασία

Τα κρασιά και τα μυστικά ενός ευλογημένου αμπελώνα

«Dali Cybernetics»: Ταξιδέψαμε στο σύμπαν του Νταλί με το διαστημόπλοιο της εικονικής πραγματικότητας

Περιστέρι: Θρίλερ για 22χρονη που την παρακολουθούσε 27χρονος - Την έβαλε με βία στο αμάξι του και πήγε να την πνίξει

Χαλοουίν: 10 αξέχαστες στιγμές μεταμφίεσης από αγαπημένες σελέμπριτι