Στέλιος Κουδουνάρης: Το bullying που δέχτηκα μικρός με θωράκισε

11:09 - 30/10/2024

Δεν έχω κάνει ψυχανάλυση, το έχω σκεφτεί πάρα πολλές φορές, αλλά λίγο φοβάμαι το τι θα ανακαλύψω, είπε ο σχεδιαστής μόδας σε άλλο σημείο 

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στέλιος Κουδουνάρης: «Το bullying που δέχτηκα μικρός, με θωράκισε, φοβάμαι να κάνω ψυχανάλυση»

Ο Στέλιος Κουδουνάρης αναφέρθηκε στο bullying που δέχτηκε μικρός και στον τρόπο που παρέμεινε δυνατός. Ο γνωστός σχεδιαστής, άνοιξε τα εσώψυχά του, στην Σταματίνα Τσιμτσιλή. Ο Στέλιος Κουδουνάρης φιλοξενήθηκε το πρωί της Τετάρτης στο «Happy Day» του Alpha με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και μίλησε για το bullying που είχε δεχτεί μικρότερος. «Εμένα με θωράκισε και ... Περισσότερα To άρθρο Στέλιος Κουδουνάρης: «Το bullying που δέχτηκα μικρός, με θωράκισε, φοβάμαι να κάνω ψυχανάλυση» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Ο Στέλιος Κουδουνάρης εξομολογείται: «Το bullying που δέχτηκα μικρός, με θωράκισε»

Ο Στέλιος Κουδουνάρης βρέθηκε καλεσμένος το πρωί της Τετάρτης 30/10 στην εκπομπή του Alpha «Happy Day» και μίλησε μεταξύ άλλων για το bullying που είχε δεχτεί όταν ήταν παιδί, τον τρόπο που αυτό τον έκανε πιο δυνατό και αποκάλυψε αν έχει κάνει ψυχανάλυση. Αρχικά, ο Στέλιος Κουδουνάρης ανέφερε: «Δεν θέλω να ακουστεί το bullying, τόσο […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Στέλιος Κουδουνάρης: «Το bullying που δέχτηκα μικρός, με θωράκισε, φοβάμαι να κάνω ψυχανάλυση»

Ο Στέλιος Κουδουνάρης αναφέρθηκε στο bullying που δέχτηκε μικρός και στον τρόπο που παρέμεινε δυνατός. Ο γνωστός σχεδιαστής, άνοιξε τα εσώψυχά του, στην Σταματίνα Τσιμτσιλή. Ο Στέλιος Κουδουνάρης αναφέρθηκε στο bullying που δέχτηκε μικρός και στον τρόπο που παρέμεινε δυνατός. Ο γνωστός σχεδιαστής, άνοιξε τα εσώψυχά του, στην Σταματίνα Τσιμτσιλή. Ο Στέλιος Κουδουνάρης φιλοξενήθηκε το πρωί της Τετάρτης στο «Happy Day» του Alpha με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και μίλησε για το bullying που είχε δεχτεί μικρότερος. «Εμένα με θωράκισε και […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Απίστευτη υπόθεση δικαστικής πλάνης καταγγέλλει δικηγόρος: «Συνέλαβαν λάθος άτομο με ένταλμα άλλου!»

Άρης - Βόλος: Live ο αγώνας από το «Κλεάνθης Βικελίδης»

Φιντάν: Το Αιγαίο να μετατραπεί σε περιοχή οικονομικής ευημερίας για τις χώρες μας, εξετάζουμε τα προβλήματα ως πακέτο

Ένας νεκρός από την καταιγίδα Μπερτ στη Βρετανία - Χάος στις συγκοινωνίες

Κλειστοί δρόμοι σήμερα (23/11) στην Αττική λόγω της επίσκεψης του Πατριάρχη Βαρθολομαίου - Οι περιοχές και οι ώρες

Παλαιό Φάληρο: Διαρρήκτης κλέβει αυτοκίνητο σε 2 λεπτά και εξαφανίζεται – Δείτε βίντεο