Κωνσταντίνος Βασάλος: Και ο κόσμος να διαλυόταν δεν θα πήγαινα πάνελ στην Κατερίνα Καινούργιου

10:54 - 30/10/2024

Δεν θέλω να ακούγεται το όνομά μου και να σχολιάζουν αρνητικά, το θεωρώ πολύ κακή ενέργεια, ανέφερε μεταξύ άλλων 

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κωνσταντίνος Βασάλος: «Και ο κόσμος να διαλυόταν, δεν θα πήγαινα ποτέ πάνελ στην Κατερίνα Καινούργιου»

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος βρέθηκε καλεσμένος της Άννας Μαρίας Βέλλη στο You Tube για να μαγειρέψουν και παράλληλα να σχολιάσουν όσα συμβαίνουν στα τηλεοπτικά πάνελ. «Στεναχωριέμαι όταν με σχολιάζουν αρνητικά. Τα βίντεο που απασχολούν τηλεοπτικά, δεν απασχολούν τους ανθρώπους που βλέπουν You Τube. Με στεναχωρεί ο σχολιασμός, γιατί υπάρχει χολή και τοξικότητα. Δεν θέλω να ακούγεται το όνομά μου και να σχολιάζουν αρνητικά. Το θεωρώ κακή ενέργεια. Δεν έχω μέσα μου κακία, οπότε αν πω κάτι μπορεί κάποιον να τον ενοχλήσει, αλλά δεν το λέω με χολή ή διάθεση να προσβάλω. Θα πω τη γνώμη μου αφιλτράριστα. Δεν με νοιάζει η κριτική, αλλά μην έχεις χολή και εμπάθεια» σημείωσε ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Στη σ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Κωνσταντίνος Βασάλος: «Και ο κόσμος να διαλυόταν δεν θα πήγαινα πάνελ στην Κατερίνα Καινούργιου»

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος βρέθηκε καλεσμένος στο κανάλι της Άννας Μαρίας Βέλλη στο Youtube για να μαγειρέψουν. Ο συνεργάτης της Σίσσυς Χρηστίδου μαζί με την Youtuber σχολίασαν τα όσα γίνονται στα τηλεοπτικά πάνελ, με τον ίδιο να τονίζει ότι δεν θα συνεργαζόταν ποτέ με την Κατερίνα Καινούργιου. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος βρέθηκε καλεσμένος στο κανάλι της Άννας Μαρίας Βέλλη στο Youtube για να μαγειρέψουν. Ο συνεργάτης της Σίσσυς Χρηστίδου μαζί με την Youtuber σχολίασαν τα όσα γίνονται στα τηλεοπτικά πάνελ, με τον ίδιο να τονίζει ότι δεν θα συνεργαζόταν ποτέ με την Κατερίνα Καινούργιου. «Στεναχωριέμαι όταν με σχολιάζουν αρνητικά. Τα βίντεο που απασχολούν […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Κωνσταντίνος Βασάλος: «Ο κόσμος να διαλυόταν, δεν θα πήγαινα πάνελ στη Κατερίνα Καινούργιου»

Στο διαδικτυακό κανάλι της Άννας Μαρίας Βέλλη βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο οποίος τόνισε, μεταξύ άλλων, πως δεν θα πήγαινε […] The post Κωνσταντίνος Βασάλος: «Ο κόσμος να διαλυόταν, δεν θα πήγαινα πάνελ στη Κατερίνα Καινούργιου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Κωνσταντίνος Βασάλος: «Και ο κόσμος να διαλυόταν δεν θα πήγαινα πάνελ στην Κατερίνα Καινούργιου»

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος βρέθηκε καλεσμένος στο κανάλι της Άννας Μαρίας Βέλλη στο Youtube για να μαγειρέψουν. To άρθρο Κωνσταντίνος Βασάλος: «Και ο κόσμος να διαλυόταν δεν θα πήγαινα πάνελ στην Κατερίνα Καινούργιου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Μάνδρα: Είναι θωρακισμένη απέναντι σε έντονα καιρικά φαινόμενα;

Φάληρο: Σοβαρό τροχαίο το πρωί του Σαββάτου - Αυτοκίνητο σύρθηκε 50 μέτρα, διαλύθηκε στις γραμμές του Τραμ

Όλο το Twitter υποκλίθηκε στη Νικολούλη: «Ρε, κάντε την αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ, άχρηστοι όλοι»

Βιντεοπαιχνίδια: Τι συμβαίνει μετά το τελευταίο επίπεδο;

Τιμολόγια ρεύματος: Μείωση για το Νοέμβριο ανακοίνωσαν οι πάροχοι - Αναλυτικά οι τιμές

Βρώμικο με πανσέτα, σπιτική ουγγαρέζα και μουστάρδα