Αλίκη Γκιτέρσου: Η σερβιτόρα που κέρδισε στον «Εκατομμυριούχο» για όλα – «Έλεγαν ότι τρώω σκυλιά»
10:19 - 30/10/2024
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο «The 2Night Show» την Αλίκη Γκιτέρσου, που έγινε γνωστή, μέσα από τη συμμετοχή της, στο τηλεπαιχνίδι «Εκατομμυριούχος». Την Αλίκη Γκιτέρσου, την παίκτρια που εμφανίστηκε στον «Εκατομμυριούχο» και κέρδισε 5.000 ευρώ υποδέχτηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο «The 2Night Show» της Τρίτης (29-10-2024) με την ίδια να μιλά για την εμπειρία της ... Περισσότερα
To άρθρο Αλίκη Γκιτέρσου: Η σερβιτόρα που κέρδισε στον «Εκατομμυριούχο» για όλα – «Έλεγαν ότι τρώω σκυλιά» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αλίκη Γκιτέρσου: Η σερβιτόρα που κέρδισε στον "Εκατομμυριούχο" – "Έλεγαν ότι τρώω σκυλιά"
«Η μαμά μου είναι μισή από την Ιαπωνία και μισή από την Ελλάδα, άρα εγώ είμαι 1/4 Γιαπωνέζα. Όταν ήμουν στο δημοτικό, ερχόταν να με πάρει η Γιαπωνέζα γιαγιά μου...», είπε η Αλίκη Γκιτέρσου - Δείτε τα βίντεο με όσα είπε η σερβιτόρα
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΑλίκη Γκιτέρσου: Η σερβιτόρα που κέρδισε στον «Εκατομμυριούχο» εξομολογείται: Μου έλεγαν ότι τρώω σκυλιά
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο «The 2Night Show» την Αλίκη Γκιτέρσου, που έγινε γνωστή, μέσα από τη συμμετοχή της, στο τηλεπαιχνίδι «Εκατομμυριούχος».
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο «The 2Night Show» την Αλίκη Γκιτέρσου, που έγινε γνωστή, μέσα από τη συμμετοχή της, στο τηλεπαιχνίδι «Εκατομμυριούχος». Την Αλίκη Γκιτέρσου, την παίκτρια που εμφανίστηκε στον “Εκατομμυριούχο” και κέρδισε 5.000 ευρώ υποδέχτηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο «The 2Night Show» της Τρίτης (29-10-2024) με την ίδια να μιλά για την εμπειρία της […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr