Κωνσταντίνα Σωτηρίου για το ατύχημα που έζησε στο Βιετνάμ: «Δεν το πίστευα αυτό που έβλεπα»

09:01 - 30/10/2024

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε την Κωνσταντίνα Σωτηρίου, που αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, σε ένα τρομακτικό ατύχημα που έζησε στο Βιετνάμ. Καλεσμένη στο The 2Night Show τα μεσάνυχτα της Τρίτης (29-10-2024) βρέθηκε η Κωνσταντίνα Σωτηρίου. Το γνωστό μοντέλο περιέγραψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου την περιπέτεια που πέρασε όταν ευρισκόμενη στο Βιετνάμ, στο πλαίσιο του διαγωνισμού Miss Cosmo International ... Περισσότερα To άρθρο Κωνσταντίνα Σωτηρίου για το ατύχημα που έζησε στο Βιετνάμ: «Δεν το πίστευα αυτό που έβλεπα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Κωνσταντίνα Σωτηρίου για το ατύχημα στο Βιετνάμ: "Είχαμε Άγιο - Ήμουν σε σοκ, δεν πίστευα αυτό που έβλεπα"

Η Κωνσταντίνα Σωτηρίου μίλησε για τη διάκρισή της στον διαγωνισμό «Miss Cosmo International 2024» που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Ho Chi Min του Βιετνάμ, και κατέρρευσε το πάνω μέρος της σκηνής - Δείτε το βίντεο

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Σοκάρει η Κωνσταντίνα Σωτηρίου για το ατύχημα στο Βιετνάμ: «Θυμάμαι να ακούω τη φίλη μου να μου λέει: τρέχα!»

Καλεσμένη στο The 2Night Show τα μεσάνυχτα της Τρίτης (29/10) βρέθηκε η Κωνσταντίνα Σωτηρίου. Το γνωστό μοντέλο περιέγραψε στον Γρηγόρη […] The post Σοκάρει η Κωνσταντίνα Σωτηρίου για το ατύχημα στο Βιετνάμ: «Θυμάμαι να ακούω τη φίλη μου να μου λέει: τρέχα!» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Η Κωνσταντίνα Σωτηρίου για το ατύχημα στο Βιετνάμ: «Είχαμε Άγιο! Ήμουν σε σοκ, δεν πίστευα αυτό που έβλεπα»

Η Κωνσταντίνα Σωτηρίου βρέθηκε καλεσμένη στο The 2Night Show μιλώντας για τη διάκρισή της στον διαγωνισμό Miss To άρθρο Η Κωνσταντίνα Σωτηρίου για το ατύχημα στο Βιετνάμ: «Είχαμε Άγιο! Ήμουν σε σοκ, δεν πίστευα αυτό που έβλεπα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Το στοίχημα του Νίκου Ανδρουλάκη: Θα «χωρέσει» το ΠΑΣΟΚ στο νέο κοστούμι της αξιωματικής αντιπολίτευσης;

ΣΥΡΙΖΑ: Ο «θηλυκός Συμπιλίδης», η αχάριστη, η ανόρθωση ηθικού με Τσίπρα και οι δυο που φλερτάρουν με το ΠΑΣΟΚ

Το χτύπημα της Ρωσίας στην Ουκρανία με νέο βαλλιστικό πύραυλο, οι απειλές Πούτιν για παγκόσμιο πόλεμο και η επόμενη ημέρα

Παίρνει θέση ο Καραμανλής για την διαγραφή Σαμαρά – Σε στάση αναμονής το Μαξίμου

Έρχεται νέα στρατηγική για τη στήριξη της στέγης – Το σχέδιο της Σοφίας Ζαχαράκη

Σοκ και δέος από την αύξηση του φυσικού αερίου – Σήμερα η κρίσιμη συνάντηση ΥΠΕΝ με Κομισιόν για τα μέτρα στο ηλεκτρικό ρεύμα