Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Έτυχε να λιποθυμήσουν μπροστά μου και όλοι με κοιτούσαν αν θα επέμβω

08:55 - 30/10/2024

“Τους είπα ότι κάνω τον γιατρό, δεν είμαι γιατρός.” ανέφερε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης. Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Happy Day και στον Γιώργο Γιαννούλια, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς, “Ο Γιατρός”. “Τα γυρίσματα τα χαιρόμαστε, παρά το γεγονός ότι είναι πολύωρα και συχνά δύσκολα γιατί εκτός από πολλές συναισθηματικέ σκηνές, ... Περισσότερα To άρθρο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Έτυχε να λιποθυμήσουν μπροστά μου και όλοι με κοιτούσαν αν θα επέμβω δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Λιποθύμησε κάποιος μπροστά μου και με κοίταγαν όλοι, τους είπα ότι κάνω τον γιατρό, δεν είμαι

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στον ρόλο του στη σειρά «Ο Γιατρός»

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: "Λιποθύμησε κάποιος μπροστά μου και με κοίταγαν όλοι, τους είπα ότι κάνω τον γιατρό, δεν είμαι"

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης αναφέρθηκε στον ρόλο του στη σειρά «Ο Γιατρός» - Δείτε το βίντεο με όλα όσα είπε η γνωστός ηθοποιός - «Έχουμε και πολλές σκηνές με ιατρικές διαδικασίες»

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Λιποθύμησε κάποιος μπροστά μου και με κοίταγαν όλοι, τους είπα ότι κάνω τον γιατρό, δεν είμαι

Η εκπομπή «Happy Day» του Alpha βρέθηκε στα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς του Alpha «Ο Γιατρός» και ο πρωταγωνιστής Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό με έναν άνθρωπο που λιποθύμησε μπροστά του. «Τα γυρίσματα τα χαιρόμαστε, παρά το γεγονός ότι είναι πολύωρα και συχνά δύσκολα γιατί εκτός από πολλές συναισθηματικέ σκηνές, έχουμε και πολλές σκηνές με ιατρικές διαδικασίες, οι οποίες έχουν μία επιπλέον διαδικασία με στολές, εγχειρήσεις κι όλες τις δραστηριότητες που μπορεί να βρει κάποιος σε ένα νοσοκομείο», δήλωσε αρχικά. Για την «ανυπομονησία του κόσμου για τον 2ο κύκλο», ο ηθοποιός σχολίασε: «Το καταλαβαίνω κι από τον τρόπο που μου μιλάνε οι άνθρωποι στον δρόμο, πολύ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Λιποθύμησε μπροστά μου και τους είπα ότι κάνω τον γιατρό, δεν είμαι»

Η κάμερα του Happy Day βρέθηκe στα γυρίσματα της σειράς «Ο Γιατρός» στον Alpha. Ο πρωταγωνιστής, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, μίλησε για τη διαδικασία των γυρισμάτων και το περιστατικό που του έχει τύχει με έναν άνθρωπο να λιποθυμά μπροστά του. «Τα γυρίσματα τα χαιρόμαστε, παρά το γεγονός ότι είναι πολύωρα και συχνά δύσκολα γιατί εκτός από πολλές […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Λιποθύμησε μπροστά μου και τους είπα ότι κάνω τον γιατρό, δεν είμαι»

Η κάμερα του Happy Day και ο δημοσιογράφος Γιώργος Γιαννούλιας βρέθηκαν στα γυρίσματα της σειράς «Ο Γιατρός» στον Alpha. Ο […] The post Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Λιποθύμησε μπροστά μου και τους είπα ότι κάνω τον γιατρό, δεν είμαι» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Καιρός σήμερα: Ισχυρά μελτέμια έως 8 μποφόρ και σφοδρές καταιγίδες – Στους 23 βαθμούς ο υδράργυρος

Ο Μπόρις Πιστόριους στηρίζει τον Όλαφ Σολτς - «Δεν θα διεκδικήσω την ηγεσία του SPD»

Survivor: Αποχώρησε με δάκρυα στα μάτια – «Δεν μου άξιζε να φύγω από τώρα»

Ρομπότ ξεσηκώνει άλλα ρομπότ να κάνουν «κοπάνα» από τη δουλειά τους – Ανατριχιαστικές εικόνες από την Σανγκάη

Άνγκελα Μέρκελ: Τα απομνημονεύματα «φωτιά» της πρώην καγκελαρίου – Τι λέει για Πούτιν, Ουκρανία και Τραμπ

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν κατηγορεί τις ΗΠΑ για κλιμάκωση της έντασης και προειδοποιεί για τον κίνδυνο ενός πυρηνικού πολέμου