Λάκης Λαζόπουλος στο Mega Stories: «Μου λείπει η Τασούλα» είπε συγκινημένος – «Επαθα σωματικό Αλτσχάιμερ»

08:46 - 30/10/2024

Ο Λάκης Λαζόπουλος μίλησε για όλους και για όλα στο Mega Stories και τη Δώρα Αναγνωστοπούλου. Ο δημοφιλής ηθοποιός ξετύλιξε το κουβάρι της ζωής του. Στην εκπομπή Mega Stories με τη Δώρα Αναγνωστοπούλου βρέθηκε καλεσμένος ο Λάκης Λαζόπουλος, το βράδυ της Τρίτης (29-10-2024). Με αφορμή την επικείμενη τηλεοπτική επιστροφή του με το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» ... Περισσότερα To άρθρο Λάκης Λαζόπουλος στο Mega Stories: «Μου λείπει η Τασούλα» είπε συγκινημένος – «Επαθα σωματικό Αλτσχάιμερ» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λάκης Λαζόπουλος για την σειρά «Δέκα Μικροί Μήτσοι»: Δεν πρόλαβα να ζήσω την επιτυχία – Έπαθα σωματικό Αλτσχάιμερ

Στην εκπομπή MEGA Stories με τη Δώρα Αναγνωστοπούλου φιλοξενήθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης (29/10) ο Λάκης Λαζόπουλος. Ο γνωστός σατιρικός ηθοποιός και συγγραφέας μίλησε για την επικείμενη τηλεοπτική του επιστροφή με το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» στο Μεγάλο Κανάλι και άνοιξε την καρδιά του για τη μακρά του πορεία στον καλλιτεχνικό χώρο. «Ήταν ωραίο πράγμα οι «Δέκα Μικροί Μήτσοι». Δεν πρόλαβα να ζήσω την επιτυχία. Ήμουν όλη μέρα στη δουλειά, μέχρι που έπαθα σωματικό Αλτσχάιμερ και δεν ήξερα ποιο σώμα είχα. Δεν ξέρω αν υπάρχει αυτός ο όρος αλλά δεν μπορούσα να καταλάβω τις διαστάσεις μου», ανέφερε ο Λάκης Λαζόπουλος. «Τη μάνα των Μήτσων την πάτησα πάνω στη Σαπφώ Νοταρά, το ανέβασα λίγο, έ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Κλήρωση ΛΟΤΤΟ 2573: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί

Βαθμολογία Super League: Τεράστια γκέλα για τον Άρη, ανάσα η Λαμία

Που θα ψηφίσει ο Αλέξης Τσίπρας για το νέο αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ - Στις 8 το πρωί ανοίγουν οι κάλπες

«Άνοιξε» ο υπολογιστής της γιάφκας στο Παγκράτι - Αθώος δηλώνει ο 49χρονος φιλόλογος

Η Ουκρανία έχει χάσει πάνω από 40% των εδαφών που είχε καταλάβει στο Κουρσκ μετά τη ρωσική αντεπίθεση

Άρης – Βόλος 0-1: Οι Θεσσαλοί άλωσαν το Χαριλάου και προσγείωσαν απότομα τους «κίτρινους»