Αστυνομικοί στο Φοίνιξ πίεζαν 36χρονο στην καυτή άσφαλτο και του προκάλεσαν εγκαύματα τρίτου βαθμού - «Σκεφτόμουν τον Τζορτζ Φλόιντ»

08:28 - 30/10/2024

Στο νοσοκομείο με εγκαύματα τρίτου βαθμού έστειλε η βάναυση συμπεριφορά αστυνομικών σε βάρος 36χρονου στο Φοίνιξ των ΗΠΑ. Οι αστυνομικοί τον έριξαν στο έδαφος τον Μάικλ Κάνιον με τη θερμοκρασία να είναι στους 45,5 βαθμούς Κελσίου και του προκάλεσαν εγκαύματα. Το τραγικό της υπόθεσης ήταν ότι ο 36χρονος δεν ήταν ο δράστης της κλοπής που ... Περισσότερα To άρθρο Αστυνομικοί στο Φοίνιξ πίεζαν 36χρονο στην καυτή άσφαλτο και του προκάλεσαν εγκαύματα τρίτου βαθμού - «Σκεφτόμουν τον Τζορτζ Φλόιντ» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Σαντορίνη: Σύγκρουση δύο τζετ σκι – Τραυματίστηκαν σοβαρά δύο Αμερικανίδες τουρίστριες

Γιάννης Μπέζος: Δεν φοβάμαι κανέναν για να αμυνθώ, δεν θέλω να είμαι κάτι άλλο από αυτό που είμαι

Φρουτ παντς με ροδάκινο, ρούμι και τζίντζερ

Υεμένη: Ανήλικες «νύφες», ακόμη και 8 ετών, αναγκάζονται να παντρευτούν με πολύ μεγαλύτερους άντρες

Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Πάντα θα βρεθεί κάποιος που θα αποδώσει την όποια δουλειά μου στο ότι είμαι ο εγγονός αυτού του σπουδαίου ηθοποιού»

Εθνική πόλο ανδρών: Οι δύο τεράστιες χαμένες ευκαιρίες της Ελλάδας, για να πάει στα πέναλτι το ματς με το Μαυροβούνιο