Κατερίνα Γερονικολού: «Ήταν καθοριστική στιγμή της ζωής μου και πάντα θα είναι μέχρι να γεράσω»

23:46 - 29/10/2024

Η Κατερίνα Γερονικολού με αφορμή το νέο Art Meets Fashion, μίλησε στο Monopoli.gr και στη Στέλλα To άρθρο Κατερίνα Γερονικολού: «Ήταν καθοριστική στιγμή της ζωής μου και πάντα θα είναι μέχρι να γεράσω» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατερίνα Γερονικολού: "Ήταν καθοριστική στιγμή της ζωής μου και πάντα θα είναι μέχρι να γεράσω"

«Ντρεπόμουν ως ορφανή και σιχαινόμουν την έννοια της ορφάνιας. Ακόμα κι αν με ρωτούσαν τι δουλειά κάνουν οι γονείς μου εγώ απαντούσα λες και ο μπαμπάς μου είναι εν ζωή», εκμυστηρεύτηκε η Κατερίνα Γερονικολού

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ήβη Αδάμου: Ο χορός με την 6χρονη κόρη της και η απίστευτη ομοιότητά της με τον Μιχάλη Κουινέλη – Έγινε viral στο Tik Tok

Ματ Ντέιμον: Για δεύτερη φορά στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας – «Πετάχτηκε» μέχρι το Τέξας και επέστρεψε για την «Οδύσσεια»

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Οι μεγάλες αλλαγές στη ζωή της και το επαγγελματικό «διαζύγιο» – «Ήθελα να βγω από το περιβάλλον της ασφάλειας»

Σοφία Κουρτίδου: Συγκινεί το βίντεο με τον σύζυγό της, Γιάννη Σεβδικαλή για το νέο της τραγούδι

Μαρία Μπεκατώρου – Αντώνης Αλεβιζόπουλος: Βραδινή έξοδος στα μπουζούκια για το ζευγάρι – Φωτογραφίες

Katie Holmes: Τα mermaid waves στα μαλλιά της φέρνουν το καλοκαίρι λίγο πιο κοντά