«Λύγισε» η Νάνσυ Ζαμπέτογλου στο Στούντιο 4: «Αυτό μου το φύλαγες για το τέλος»
20:04 - 29/10/2024
Η Μαργαρίτα Ζορμπαλά βρέθηκε καλεσμένη στο Στούντιο 4. Η τραγουδίστρια μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον
To άρθρο «Λύγισε» η Νάνσυ Ζαμπέτογλου στο Στούντιο 4: «Αυτό μου το φύλαγες για το τέλος» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δάκρυσε στον αέρα η Νάνσυ Ζαμπέτογλου: «Αυτό μου το φύλαγες για το τέλος» είπε στη Μαργαρίτα Ζορμπαλά
Τη Μαργαρίτα Ζορμπαλά υποδέχθηκαν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, με την παρουσιάστρια του «Στούντιο 4» να δακρύζει στο τέλος της συνέντευξης ακούγοντας την ιστορία της ερμηνεύτριας για τη σχέση της με τους Πόντιους. «Δεν σας είπα και πώς κολλήσαμε τελικά με τους Πόντιους, γιατί εσένα (σ.σ.: τη Νάνσυ) σε ενδιαφέρει. Πηγαίναμε κάθε καλοκαίρι στη Μαύρη Θάλασσα κι εκεί μας φιλοξενούσαν Πόντιοι. Έβγαιναν από τα κρεβάτια τους για να κοιμόμαστε εμείς, μας μαγείρευαν ελληνικά φαγητά. Έχω ένα δέσιμο μαζί τους από τα παιδικά μου χρόνια» περιέγραψε εν τάχει η Μαργαρίτα Ζορμπαλά. «Έτσι είναι οι Πόντιοι! Τώρα αυτό μου το φύλαγες για το τέλος» σχολίασε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, σκουπίζον
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΝάνσυ Ζαμπέτογλου – Δάκρυσε στον αέρα της ΕΡΤ με την καλεσμένη: «Αυτό μου το φύλαγες για το τέλος»
Τη Μαργαρίτα Ζορμπαλά υποδέχθηκαν στον καναπέ της εκπομπής τους η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος. Η γνωστή ερμηνεύτρια μίλησε το απόγευμα της Τρίτης (29/10) στο «Στούντιο 4» και η ιστορία που περιέγραψε στο κλείσιμο της συνέντευξης ήταν αρκετή για να κάνει την παρουσιάστρια να δακρύσει.
Τη Μαργαρίτα Ζορμπαλά υποδέχθηκαν στον καναπέ της εκπομπής τους η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος. Η γνωστή ερμηνεύτρια μίλησε το απόγευμα της Τρίτης (29/10) στο «Στούντιο 4» και η ιστορία που περιέγραψε στο κλείσιμο της συνέντευξης ήταν αρκετή για να κάνει την παρουσιάστρια να δακρύσει. «Χάρηκα που σας γνώρισα, γιατί σας βλέπω συνέχεια από την
Διαβάστε το στο thecaller.grΝάνσυ Ζαμπέτογλου – Δάκρυσε στον αέρα της ΕΡΤ με την καλεσμένη: «Αυτό μου το φύλαγες για το τέλος»
Τη Μαργαρίτα Ζορμπαλά υποδέχθηκαν στον καναπέ της εκπομπής τους η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος. Η γνωστή ερμηνεύτρια μίλησε […]
The post Νάνσυ Ζαμπέτογλου – Δάκρυσε στον αέρα της ΕΡΤ με την καλεσμένη: «Αυτό μου το φύλαγες για το τέλος» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.gr