Σάκης Ρουβάς για Voice: «Χρειάζονται πολλές προϋποθέσεις για να γίνει κάτι καλό και φέτος άλλαξε αυτό»

20:03 - 29/10/2024

Στην εκπομπή Breakfast@star και τον Ηλία Σκουλά μίλησε ο Σάκης Ρουβάς.Στην εκπομπή Breakfast@star και τον Ηλία Σκουλά μίλησε ο Σάκης Ρουβάς.Ειδικότερα, ο Έλληνας σταρ απάντησε για το λόγο που δεν βρίσκεται φέτος στο Voice, για την Eurovision, αλλά και για το Ηρώδειο. «Έχω δει πολύ λίγο το Voice φέτος και μου αρέσει πολύ. Μου άρεσε πολύ το Voice, το αγαπώ πολύ, η σχέση μου με […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σάκης Ρουβάς για Voice: «Χρειάζονται πολλές προϋποθέσεις για να γίνει κάτι καλό και φέτος άλλαξε αυτό»

Στην εκπομπή Breakfast@star και τον Ηλία Σκουλά μίλησε ο Σάκης Ρουβάς. Ο Έλληνας σταρ απάντησε για το λόγο που δεν […] The post Σάκης Ρουβάς για Voice: «Χρειάζονται πολλές προϋποθέσεις για να γίνει κάτι καλό και φέτος άλλαξε αυτό» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χανιά: Πυρκαγιά στο Καλαμίτσι Αποκόρωνα – Σε ετοιμότητα οι κάτοικοι με μήνυμα του 112 (βίντεο)

Εννιάχρονη βρήκε τυχαία αμφορέα σε παραλία της αρχαίας Στρύμης

Πώς δρούσε το κύκλωμα με τις «πειραγμένες» αντλίες – Ξεπερνούν τα 100 εκατ. τα κέρδη τους

Νίκη Λάμη: «Πρόσφατα βρέθηκα κι εγώ σε αυτή τη θέση, σοκαρίστηκα, η ερώτηση αφορούσε κάτι πολύ προσωπικό»

Νομοσχέδιο για τις σχολάζουσες κληρονομιές: Φορολογικά κίνητρα και μειωμένη γραφειοκρατία για τις δωρεές ακινήτων στο Δημόσιο

Συγκινεί η Αθηνά Μαυρομάτη: «Αντιμετώπιζα πολλά χρόνια την άνοια της, ήταν πολύ δύσκολο, αφοσιώθηκα σε εκείνη»