Σάκης Ρουβάς για Voice: «Χρειάζονται πολλές προϋποθέσεις για να γίνει κάτι καλό και φέτος άλλαξε αυτό»

20:03 - 29/10/2024

Στην εκπομπή Breakfast@star και τον Ηλία Σκουλά μίλησε ο Σάκης Ρουβάς.Στην εκπομπή Breakfast@star και τον Ηλία Σκουλά μίλησε ο Σάκης Ρουβάς.Ειδικότερα, ο Έλληνας σταρ απάντησε για το λόγο που δεν βρίσκεται φέτος στο Voice, για την Eurovision, αλλά και για το Ηρώδειο. «Έχω δει πολύ λίγο το Voice φέτος και μου αρέσει πολύ. Μου άρεσε πολύ το Voice, το αγαπώ πολύ, η σχέση μου με […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σάκης Ρουβάς για Voice: «Χρειάζονται πολλές προϋποθέσεις για να γίνει κάτι καλό και φέτος άλλαξε αυτό»

Στην εκπομπή Breakfast@star και τον Ηλία Σκουλά μίλησε ο Σάκης Ρουβάς. Ο Έλληνας σταρ απάντησε για το λόγο που δεν […] The post Σάκης Ρουβάς για Voice: «Χρειάζονται πολλές προϋποθέσεις για να γίνει κάτι καλό και φέτος άλλαξε αυτό» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

ΓΣΕΕ: Αιτήματα συνδικάτων ενόψει της Συνδιάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP29 στο Αζερμπαϊτζάν

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Βόζενμπεργκ για το έγκλημα των Τεμπών εκθέτουν την ίδια, το κόμμα της και τον αρχηγό της

Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Νοέμβριο του 2024

Την Πέμπτη θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ

ΠΑΟΚ: Παρέμεινε η ποινή του Λουτσέσκου – Ποια ματς θα χάσει