Κατερίνα Δαλάκα: Διέψευσε τη φημολογούμενη σχέση της με τον Σάββα Γκέντσογλου – «Όταν θα έχω σχέση με κάποιον, δεν θα κρυφτώ»

19:58 - 29/10/2024

Ρεπορτάζ γνωστής εφημερίδας ήθελε την Κατερίνα Δαλάκα να διατηρεί σχέση με τον Σάββα Γκέντσογλου, και οι δυο τους μάλιστα να το κρύβουν, λόγω της φιλικής σχέσης της αθλήτριας με την πρώην σύντροφο του ποδοσφαιριστή. Η Κατερίνα Δαλάκα διέψευσε το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, με δήλωσή της στην εκπομπή του Alpha «Super Κατερίνα», εκφράζοντας παράλληλα την έντονη ενόχλησή […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατερίνα Δαλάκα: Διαψεύδει δημοσιεύματα που την θέλουν σε σχέση με τον Σάββα Γκέντσογλου

Η Κατερίνα Δαλάκα αναγκάστηκε να διαψεύσει δημοσιεύματα που υποστηρίζουν ότι το τελευταίο διάστημα είναι σε σχέση με τον Σάββα Γκέντσογλου.

Διαβάστε το στο in.gr

Κατερίνα Δαλάκα: Ενοχλημένη με τα δημοσιεύματα για τον Σάββα Γκέντσογλου – «Όταν θα έχω σχέση με κάποιον δεν θα κρυφτώ»

Δημοσίευμα γνωστής εφημερίδας ήθελε την Κατερίνα Δαλάκα να διατηρεί σχέση με τον Σάββα Γκέντσογλου και μάλιστα To άρθρο Κατερίνα Δαλάκα: Ενοχλημένη με τα δημοσιεύματα για τον Σάββα Γκέντσογλου – «Όταν θα έχω σχέση με κάποιον δεν θα κρυφτώ» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Θοδωρής Αθερίδης: «Χάρηκα για τον Δημήτρη Σταρόβα που το έπαθε αυτό γιατί τον ταρακούνησε χωρίς να του κάνει ζημιά»

Δάκρυσε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης on air: «Θα πω κάτι που δεν το έχω πει ποτέ»

5 λόγοι για να ενσωματώσεις το σχοινάκι στην προπονητική σου ρουτίνα

Κωνσταντίνος Βασάλος: «Τι έπαθε ο Λιάγκας, δεν δούλεψε αυτή την εβδομάδα;»

Κώστας Φραγκολιάς: «Ο κύριος Πατούλης νομίζω θέλει να γίνει κουμπάρος του Γιώργου Λιάγκα»

Κωνσταντίνος Βασάλος σε Σίσσυ Χρηστίδου: «Άλλο που δε θες, για ψάξε βρες καλύτερους»