Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Αποκάλυψε πρώτη φορά τον λόγο που δεν επιβεβαίωσε αμέσως το διαζύγιό της

19:58 - 29/10/2024

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή του Alpha «Happy Day» και μίλησε πρώτη φορά για το χωρισμό με τον πρώην σύζυγό της μετά από εννέα χρόνια γάμου. Η γνωστή δημοσιογράφος, μάλιστα, εξήγησε το λόγο για τον οποίο άργησε να επιβεβαιώσει το διαζύγιό της, ενώ αναφέρθηκε και στην απώλεια των δύο γονιών της. Αρχικά, η […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Ο λόγος που δεν επιβεβαίωσε αμέσως το διαζύγιό της – «Δεν θα έπαιρνα εγώ ποτέ την πρωτοβουλία να το πω»

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη και μίλησε πρώτη To άρθρο Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Ο λόγος που δεν επιβεβαίωσε αμέσως το διαζύγιό της – «Δεν θα έπαιρνα εγώ ποτέ την πρωτοβουλία να το πω» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Νίκος Μουτσινάς: Η απάντηση μετά τα αρνητικά σχόλια – «Θα τα αλλάξω όλα, τελείωσαν τα ψέματα»

Mente Fuerte: Η εξομολόγηση για τη Μαρία Σολωμού – «Με εκνευρίζει και μου αρέσει, είναι σουρλουλού»

The Reunion: «Λύγισε» ο Γιώργος Μαυρίδης κι έπεσε στην αγκαλιά του Τανιμανίδη – «Έχω υποσχεθεί να μην ξανακλάψω…»

Lindsay Lohan: Το half-up χτένισμά της είναι μία ωραία πρόταση για festive εμφανίσεις

Τι φόρεσαν οι celebrities στο black tie κάλεσμα στο Los Angeles

Ποια ζώδια θα είναι τυχερά και πότε το 2025