Σοφία Μουτίδου για το σοκαριστικό τροχαίο το 2018: «Ήμουν στο πάτωμα με πρησμένο πόδι και χτυπημένο αυχένα»

19:58 - 29/10/2024

Η Σοφία Μουτίδου, μέσα από το νέο της βίντεο στο Youtube, αναφέρθηκε στο σοβαρό τροχαίο που είχε πριν από χρόνια. Η γνωστή ηθοποιός μοιράστηκε άγνωστες στιγμές από την κοινή της πορεία με την Ελισάβετ Μουτάφη και τον Γιάννη Μποστάντζογλου, μία εκ των οποίων ήταν και το τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη το 2018. «Ο Γιάννης Μποσταντζόγλου […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σοφία Μουτίδου για το σοκαριστικό τροχαίο: «Ζούμε, στο ασθενοφόρο είχα δίπλα μου την Ελισάβετ Μουτάφη»

Ένα ιδιαίτερο βίντεο για τη σχέση της με τον Γιάννη Μποσταντζόγλου και την Ελισάβετ Μουτάφη ανέβασε στο κανάλι της στο […] The post Σοφία Μουτίδου για το σοκαριστικό τροχαίο: «Ζούμε, στο ασθενοφόρο είχα δίπλα μου την Ελισάβετ Μουτάφη» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Σοφία Μουτίδου για το σοκαριστικό τροχαίο: «Ήμουν στο πάτωμα με πρησμένο πόδι και χτυπημένο αυχένα»

Μια αποκάλυψη για το σοβαρό τροχαίο που είχε πριν από χρόνια έκανε η Σοφία Μουτίδου, μέσα To άρθρο Σοφία Μουτίδου για το σοκαριστικό τροχαίο: «Ήμουν στο πάτωμα με πρησμένο πόδι και χτυπημένο αυχένα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Ορέστης Τζιόβας: Το απίστευτο χρηματικό ποσό που του πρόσφεραν σε ανήθικη πρόταση – «Με ρώτησε αν μου φτάνουν»

Γνωρίζετε ότι η επιλογή mute μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του καθημερινούς στρες;

Eurovision 2025: Η Klavdia απαντά πρώτη φορά μετά τις αντιδράσεις της Τουρκίας για το τραγούδι «Αστερομάτα»

Ελένη Φουρέιρα: Ο γιος της έγινε 2 χρονών – Η τρυφερή τους φωτογραφία και το συγκινητικό μήνυμα της τραγουδίστριας

Νικόλας Νιάρχος: Ο πρωτότοκος γιός του μεγιστάνα Σπύρου Νιάρχου αρραβωνιάστηκε την σύντροφό του, Malù Dalla Piccola

Δέσποινα Βανδή: Η έκπληξη που έκανε στην κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη που έγινε 21 ετών – Βίντεο