Σοφία Μουτίδου για το σοκαριστικό τροχαίο το 2018: «Ήμουν στο πάτωμα με πρησμένο πόδι και χτυπημένο αυχένα»
19:58 - 29/10/2024
Η Σοφία Μουτίδου, μέσα από το νέο της βίντεο στο Youtube, αναφέρθηκε στο σοβαρό τροχαίο που είχε πριν από χρόνια. Η γνωστή ηθοποιός μοιράστηκε άγνωστες στιγμές από την κοινή της πορεία με την Ελισάβετ Μουτάφη και τον Γιάννη Μποστάντζογλου, μία εκ των οποίων ήταν και το τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη το 2018. «Ο Γιάννης Μποσταντζόγλου […]
Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σοφία Μουτίδου για το σοκαριστικό τροχαίο: «Ζούμε, στο ασθενοφόρο είχα δίπλα μου την Ελισάβετ Μουτάφη»
Ένα ιδιαίτερο βίντεο για τη σχέση της με τον Γιάννη Μποσταντζόγλου και την Ελισάβετ Μουτάφη ανέβασε στο κανάλι της στο […]
The post Σοφία Μουτίδου για το σοκαριστικό τροχαίο: «Ζούμε, στο ασθενοφόρο είχα δίπλα μου την Ελισάβετ Μουτάφη» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΣοφία Μουτίδου για το σοκαριστικό τροχαίο: «Ήμουν στο πάτωμα με πρησμένο πόδι και χτυπημένο αυχένα»
Μια αποκάλυψη για το σοβαρό τροχαίο που είχε πριν από χρόνια έκανε η Σοφία Μουτίδου, μέσα
To άρθρο Σοφία Μουτίδου για το σοκαριστικό τροχαίο: «Ήμουν στο πάτωμα με πρησμένο πόδι και χτυπημένο αυχένα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr