Ελένη Ψυχούλη:«Δεν μπορώ να βλέπω άλλο την εκπομπή του Άκη Πετρετζίκη»

19:55 - 29/10/2024

«Η εκπομπή του Άκη Πετρετζίκη είναι ίδια εδώ και 7 χρόνια, δεν μπορώ άλλο», είπε η Ελένη Ψυχούλη. Για την τηλεόραση, τις εκπομπές μαγειρικής ειδικά του Άκη Πετρετζίκη, το bullying για κιλά της και τους έρωτες που έζησε στη ζωή της, μίλησε σήμερα το πρωί (29.10.2024) η Ελένη Ψυχούλη στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» «Δεν μου ... Περισσότερα To άρθρο Ελένη Ψυχούλη:«Δεν μπορώ να βλέπω άλλο την εκπομπή του Άκη Πετρετζίκη» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελένη Ψυχούλη:«Δεν μπορώ να βλέπω άλλο την εκπομπή του Άκη Πετρετζίκη»

«Η εκπομπή του Άκη Πετρετζίκη είναι ίδια εδώ και 7 χρόνια, δεν μπορώ άλλο», είπε η Ελένη Ψυχούλη. «Η εκπομπή του Άκη Πετρετζίκη είναι ίδια εδώ και 7 χρόνια, δεν μπορώ άλλο», είπε η Ελένη Ψυχούλη. Για την τηλεόραση, τις εκπομπές μαγειρικής ειδικά του Άκη Πετρετζίκη, το bullying για κιλά της και τους έρωτες που έζησε στη ζωή της, μίλησε σήμερα το πρωί (29.10.2024) η Ελένη Ψυχούλη στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» «Δεν μου […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ελένη Ψυχούλη: «Δεν μπορώ να βλέπω άλλο την εκπομπή του Άκη Πετρετζίκη»

Η Ελένη Ψυχούλη έδωσε συνέντευξη στο «Πρωινό ΣουΣου» και τον Σαράντη Μαριεττή, όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τις εκπομπές […] The post Ελένη Ψυχούλη: «Δεν μπορώ να βλέπω άλλο την εκπομπή του Άκη Πετρετζίκη» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ματθίλδη Μαγγίρα: Με το sun gazing δεν πεινάς – Το μοναδικό όνειρό μου που δεν έχει πραγματοποιηθεί, είναι ο διακτινισμός

Φωτιά στην Κερατέα κοντά στον οικισμό Διόνυσος – Ισχυρές δυνάμεις στο σημείο

Προκαλεί ο Φιντάν: «Ιστορικό λάθος η ένταξη της Κύπρου στην ΕΕ» - Νέα αναφορά για «καζάν καζάν» στο Αιγαίο

Λαμία – ΟΦΗ 1-1: Βαθμολογική ανάσα για τους γηπεδούχους, παρέμειναν μακριά από τις νίκες οι Κρητικοί

Στη ΓΑΔΑ η μητέρα της Ειρήνης Μουρτζούκου – Καταθέτει για τους θανάτους των πέντε παιδιών στην Αμαλιάδα

Καιρός αύριο: Χειμωνιάτικος με μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας και παγετό στα ηπειρωτικά