Ραμόνα Βλαντή: Η νούμερο ένα influencer παγκοσμίως ξεκίνησε την καριέρα της από ένα sex tape, τι παράδειγμα είναι αυτό;

19:36 - 29/10/2024

Εγώ δεν λέω μπράβο σε καμία από αυτές τις τσίτσιδες, είπε για την Κιμ Καρντάσιαν

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ραμόνα Βλαντή για Κιμ Καρντάσιαν: Είναι μια ξεβράκωτη που ξεκίνησε την καριέρα της από μια ερωτική ταινία

Για τον φετινό κύκλο του «My Style Rocks» αλλά και διάφορα θέματα της επικαιρότητας μίλησε η Ραμόνα Βλαντή. «Δεν υπάρχει κάτι άλλο, εκτός από το “My Style Rocks”, που θα μπορούσε τηλεοπτικά να μου ταιριάζει. Η επιλογή της κριτικής επιτροπής είναι λάθος, όπως κάθε χρόνο. Νομίζω ότι αυτομαστιγώνονται. Τους αρέσει να μην κάνουν νούμερα και να μην πηγαίνουν καλά» σχολίασε αρχικά η Ραμόνα Βλαντή για το ριάλιτι του ΣΚΑΪ. «Η Βίκυ Καγιά μπορεί να παρουσιάσει κάτι, είναι πολύ καλή παρουσιάστρια, αλλά όχι fashion expert» απάντησε σε σχετική ερώτηση των δημοσιογράφων. «Πώς να μην επηρεάζεται ένα παιδί, όταν η νούμερο ένα influencer παγκοσμίως είναι μια ξεβράκωτη, που ξεκίνησε την καριέρα

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Ο Τραμπ ανακοίνωσε την Παμ Μπόντι ως νέα υποψήφια υπουργό Δικαιοσύνης μετά την απόσυρση του Ματ Γκέιτζ

«Πασαρέλα» το ΣΕΦ: Η Μαριγκόνα αποθέωσε την Μπέριλ ΜακΚίσικ

Euroleague: Συνεχίζει το κυνήγι της κορυφής ο Ολυμπιακός μετά την 6 σερί νίκη του, μαζί του και η Παρί - Δείτε βίντεο

Reuters: Ο Μπάιντεν ήρε την απαγόρευση για πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς από το Κίεβο ως απάντηση στην είσοδο της Βόρειας Κορέας στον πόλεμο

Ληστεία σε βενζινάδικο στη Θεσσαλονίκη - Απείλησαν τον υπάλληλο με μαχαίρι

Απάτη στην Άρτα: Την έπεισε ότι δικαιούται κοινωνικό επίδομα και της άρπαξε πάνω από 6.000 ευρώ