Γαβαλάς: Ο σχεδιαστής αποκαλύπτει για την μία του αδερφή - "Δεν μιλάω μαζί της, με κατηγορούν για τον θάνατο του άντρα της"

18:10 - 29/10/2024

Ο Λάκης Γαβαλάς αναφέρθηκε στην αδερφή του με την οποία δεν έχουν καθόλου σχέσεις

Διαβάστε Περισσότερα στο Παραπολιτικά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λάκης Γαβαλάς: «Με τη μία αδελφή μου δεν μιλάω, με κατηγορούν για τον θάνατο του άντρα της»

«Πίστευαν ότι θα είχε σωθεί αν δεν ήταν στη φυλακή, αν εγώ ήμουν… δεν ξέρω τι μπορεί να ήμουν», είπε με αγανάκτηση ο Λάκης Γαβαλάς. Για τα όσα έζησε μέσα στη φυλακή αλλά και για τον λόγο που δεν του μιλάει πλέον η μία από τις δύο αδελφές του, μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» σήμερα ... Περισσότερα To άρθρο Λάκης Γαβαλάς: «Με τη μία αδελφή μου δεν μιλάω, με κατηγορούν για τον θάνατο του άντρα της» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Λάκης Γαβαλάς: «Με την αδελφή μου δεν μιλάω, με κατηγορεί για τον θάνατο του άντρα της»

Για τις ημέρες του στη φυλακή και τις σχέσεις του με τις δύο αδερφές του μίλησε ο Λάκης Γαβαλάς, σε συνέντευξή του στο Happy Day. «Τους τρεις πρώτους μήνες πέρασα δραματικά στη φυλακή. Εάν δεν είχα την αδελφή μου, που ήταν επίσης φυλακή, η οποία ερχόταν για μένα… Και ήταν και η κα. Τσοχατζοπούλου για τον Τσοχατζόπουλο και η αδελφή μου για μένα. Έλεγα τότε στο εαυτό μου “κρατήσου για την αδελφή σου”», είπε αρχικά ο γνωστός σχεδιαστής. «Μετά από τρεις μήνες αναθεώρησα, μου άνοιγαν τον δρόμο να περάσω και με φώναζαν κ. Γαβαλά. Οι κρατούμενοι. “Τι άλλο θέλεις, Λάκη; Ζήσε με αυτή την αξιοπρέπεια. Κρατήσου για να αποδείξεις ότι ζεις για να ταλαιπωρείς αυτούς που σε αμφισβητούν” σκεφτόμουν», περ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Λάκης Γαβαλάς: «Με τη μία αδελφή μου δεν μιλάω, με κατηγορούν για τον θάνατο του άντρα της»

«Πίστευαν ότι θα είχε σωθεί αν δεν ήταν στη φυλακή, αν εγώ ήμουν… δεν ξέρω τι μπορεί να ήμουν», είπε με αγανάκτηση ο Λάκης Γαβαλάς. «Πίστευαν ότι θα είχε σωθεί αν δεν ήταν στη φυλακή, αν εγώ ήμουν… δεν ξέρω τι μπορεί να ήμουν», είπε με αγανάκτηση ο Λάκης Γαβαλάς. Για τα όσα έζησε μέσα στη φυλακή αλλά και για τον λόγο που δεν του μιλάει πλέον η μία από τις δύο αδελφές του, μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» σήμερα […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ο Λάκης Γαβαλάς αποκαλύπτει για πρώτη φορά: «Η αδελφή μου με κατηγορεί για τον θάνατο του άντρα της»

Συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day έδωσε ο Λάκης Γαβαλάς. Ο γνωστός σχεδιαστής μίλησε στην Τίνα Μεσσαροπούλου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε […] The post Ο Λάκης Γαβαλάς αποκαλύπτει για πρώτη φορά: «Η αδελφή μου με κατηγορεί για τον θάνατο του άντρα της» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Ο Λάκης Γαβαλάς παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Happy Day» και στην Τίνα Μεσσαροπούλου. Ο σχεδιαστής To άρθρο Λάκης Γαβαλάς: «Με τη μία αδελφή μου δεν μιλάω, με κατηγορούν για τον θάνατο του άντρα της» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Παραπολιτικά

SKY express: Θερμή υποδοχή για τη στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης - Ξεκίνησαν οι καθημερινές απευθείας πτήσεις από την Αθήνα

Ραγδαία ανάπτυξη της παγκόσμιας βιομηχανίας κατοικίδιων: "Οι καταναλωτές είναι πρόθυμοι να πληρώσουν περισσότερα για τα κατοικίδιά τους"

E. Coli και σε μοσχαρίσιο κιμά μετά τα καρότα - Καταγράφηκαν 15 κρούσματα - Ποια είναι τα συμπτώματα

"Καρφιά" εκατέρωθεν από Ανδριώτου και Ελέτσι: "Δεν μας αφορά αν προσπαθεί να κάνει παιδί" - "Τη συγχωρώ, να ‘ναι καλά το κοριτσάκι"

Η εξομολόγηση της Μαρίας Ναυπλιώτου: "Για να διαχειριστώ το πένθος και την οδύνη, αναζήτησα βοήθεια"

Δράσεις ευαισθητοποίησης για την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων από την Ειδική Γραμματεία του Υπουργείου Εσωτερικών: "Κάθε ζωή έχει αξία"