Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ απειλεί με μηνύσεις όσους δημιουργήσουν αντίγραφά του με Τεχνητή Νοημοσύνη

18:01 - 29/10/2024

«Πονοκέφαλο» και στους celebrities έχει προκαλέσει η «εισβολή» της Τεχνητής Νοημοσύνης στις ζωές μας. Για το φλέγον ζήτημα μίλησε ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ ενημερώνοντας πως θα «μηνύσει» όσους δημιουργήσουν αντίγραφά του με τη χρήση του AI. Συμμετέχοντας στο podcast «On With Kara Swisher», ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ ρωτήθηκε για τις σκέψεις του σχετικά με τα ... Περισσότερα To άρθρο Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ απειλεί με μηνύσεις όσους δημιουργήσουν αντίγραφά του με Τεχνητή Νοημοσύνη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ σχεδιάζει να «μηνύσει» όσους δημιουργήσουν αντίγραφά του με AI

Τις προθέσεις του να μηνύσει τυχόν «μελλοντικά» στελέχη εταιρειών που αποφασίσουν να δημιουργήσουν ψηφιακά αντίγραφά του με Τεχνητή Νοημοσύνη, αποφάσισε ο γνωστός σταρ του Χόλιγουντ, ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ Συμμετέχοντας στο podcast «On With Kara Swisher» ο ηθοποιός ρωτήθηκε για τις σκέψεις του σχετικά με τα αντίγραφα της Τεχνητής Νοημοσύνης και τα deepfakes και απάντησε: «Υπάρχουν δύο διαδρομές. Πώς νιώθω για όλα όσα συμβαίνουν; Νιώθω ελάχιστα γιατί έχω μια πραγματική συναισθηματική ζωή που συμβαίνει και δεν έχω πολύ χώρο για κάτι τέτοιο». Ο Αμερικανός ηθοποιός, ο οποίος έχει επενδύσει σε εταιρείες Τεχνητής Νοημοσύνης εξήγησε ότι δεν πιστεύει ότι η Marvel θα ασχοληθεί με αντίγραφα Τεχ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Απειλεί να να «μηνύσει» όσους δημιουργήσουν αντίγραφά του με ΤΝ ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζ.

Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ ανακοίνωσε ότι θα μηνύσει τυχόν «μελλοντικά» στελέχη εταιρειών που θα δημιουργήσουν ψηφιακά αντίγραφά του με Τεχνητή Νοημοσύνη.

Διαβάστε το στο thebest.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Εξαφανίστηκε 11χρονος από τη Νέα Ιωνία

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν καλεί τον στρατό της Βόρειας Κορέας να είναι έτοιμος για πόλεμο

Κιρ Στάρμερ: «Δεν έχω πρόθεση να συνομιλήσω με τον Βλαντιμίρ Πούτιν»

Εθνική Ελλάδας: Ανησυχία για Μπακασέτα και Ρότα - Αποχώρησαν με ενοχλήσεις από τον αγώνα με τη Φινλανδία

Τζο Μπάιντεν: «Κανείς δεν μπορεί να ανατρέψει την πρόοδο των ΗΠΑ στην καθαρή ενέργεια»

Η μεγάλη και ειρηνική πορεία στην Αθήνα για την 51η επέτειο της εξεγέρσης του Πολυτεχνείου