Η αποκάλυψη του Στράτου Τζώρτζογλου για τις ερωτικές σκηνές με την Τζένη Μπότση στο «Σημάδι του Έρωτα» (vid)

17:29 - 29/10/2024

Ο Στράτος Τζώρτζογλου αποκάλυψε άγνωστες πτυχές από τη θρυλική σειρά «Το σημάδι του έρωτα».

Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στράτος Τζώρτζογλου για «Το σημάδι του έρωτα»: Στις ερωτικές σκηνές η Τζένη Μπότση είχε μεγάλη αγωνία

Δεν ήξερε κανέναν κι έπρεπε να είναι γυμνή, πρόσθεσε ο ηθοποιός

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Στράτος Τζώρτζογλου για Τζένη Μπότση: «Στις ερωτικές σκηνές στο “Σημάδι του Έρωτα” είχε μεγάλη αγωνία»

«Δεν ήξερε κανέναν κι έπρεπε να είναι γυμνή», είπε ο Στράτος Τζώρτζογλου για την Τζένη Μπότση. Για τους ρόλους που έχει υποδυθεί στην επαγγελματική του καριέρα και για την συνεργασία του με την Βάνα Μπάρμπα και την Τζένη Μπότση στη σειρά «Το σημάδι του Έρωτα», μίλησε μεταξύ άλλων ο Στράτος Τζώρτζογλου σε συνέντευξη που έδωσε ... Περισσότερα To άρθρο Στράτος Τζώρτζογλου για Τζένη Μπότση: «Στις ερωτικές σκηνές στο “Σημάδι του Έρωτα” είχε μεγάλη αγωνία» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Στράτος Τζώρτζογλου: Στις ερωτικές σκηνές στο «Σημάδι του έρωτα» η Τζένη Μπότση είχε αγωνία

Στην ταινία «Τοπίο στην ομίχλη» ο Στράτος Τζώρτζογλου έπρεπε να γνωρίζει να οδηγεί αυτοκίνητο, ενώ δεν ήξερεΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Στράτος Τζώρτζογλου: «Στις ερωτικές σκηνές με την Τζένη Μπότση, είχε μεγάλη αγωνία, γιατί δεν ήξερε κανέναν και έπρεπε να είναι γυμνή»

Ο Στράτος Τζώρτζογλου μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν και τους ρόλους του στην τηλεόραση. O Στράτος Τζώρτζογλου ανέφερε πως από τη σειρά «Το σημάδι του έρωτα» θυμάται έντονα δύο πράγματα. «Η ιππασία ήταν από τα αγαπημένα μου χόμπι, ενώ η Βάνα Μπάρμπα δεν ήξερε και όλο έπεφτε από το άλογο. Στις ερωτικές σκηνές με την Τζένη Μπότση, είχε μεγάλη αγωνία γιατί δεν ήξερε κανέναν και έπρεπε να είναι γυμνή. Εμένα δεν με ήξερε και είχε 15 άτομα συνεργείονα τη βλέπουν. Και της έλεγα “μην ανησυχείς κι εγώ περνάω δύσκολα, έλα να το κάνουμε και θα πάνε όλα καλά”. Μετά μου έλεγε ότι μου το χρωστάει γιατί την έκανα να νιώσει καλά» σχολίασε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Gazzetta

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Περίπου 1 μήνα εκτός ο Μπλατ

Μάνταλος: «Απαιτώ να σταματήσει αμέσως αυτό που γίνεται με τους Γερομιχαλούς!»

NBA: Πρόστιμο στον Λαμέλο Μπολ ύψους 100.000 δολαρίων για το ομοφοβικό του σχόλιο (vid)

Nations League: Η Γαλλία πήρε τη ντερμπάρα και άρπαξε την πρωτιά από την Ιταλία!

Μανωλάς: Έκανε χατ τρικ και έδωσε δυο ασίστ στην «πεντάρα» του Πανναξιακού επί του Πανθηραϊκού (vid)

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Μακάμπι Ραμάτ Γκαν 86-83: Νίκη και... κούπα, πρόβλημα με Μπλατ