Μάρω Κοντού: «Ακούω συναδέλφους που θέλουν να πεθάνουν στη σκηνή και τους λυπάμαι»
17:28 - 29/10/2024
«Μοιάζω 65 χρονών. Δεν με ενοχλεί που είμαι 90 χρονών. Δεν θα ήθελα να ξαναγίνω 30 χρονών. Όλα τα λάθη της ζωής μου τα έκανα τότε. Η καλύτερη εποχή μου είναι τώρα αρκεί να κρατήσει» είπε μεταξύ άλλων η σπουδαία ηθοποιός, Μάρω Κοντού. Η γνωστή ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου και του θεάτρου, μίλησε στην εκπομπή ... Περισσότερα
To άρθρο Μάρω Κοντού: «Ακούω συναδέλφους που θέλουν να πεθάνουν στη σκηνή και τους λυπάμαι» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μάρω Κοντού: Ακούω συναδέλφους να λένε ότι θέλουν να πεθάνουν πάνω στη σκηνή και τους λυπάμαι
Με την ηλικία μου έχει φύγει το πάθος της επιβράβευσης, δεν χρειάζομαι έναν σπουδαίο ρόλο και ένα γεμάτο θέατρο, πρόσθεσε
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΜάρω Κοντού: «Ακούω συναδέλφους να λένε ότι θέλουν να πεθάνουν πάνω στη σκηνή και τους λυπάμαι»
Η Μάρω Κοντού παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τόνισε ότι απολαμβάνει τη μοναχικότητα και δεν νοσταλγεί τα νιάτα της. «Έχω πολλά χόμπι, ζωγραφίζω, μαγειρεύω, κάνω κηπουρική, είμαι μαραγκός. Αν χρειαστεί, παίζω και μπιρίμπα, πιάνουν τα χέρια μου γενικώς. Τα έχω βρει με τον εαυτό μου, αυτό έγινε μετά το περίεργο διάστημα, από τα 50 μέχρι τα 60. Είχα την τύχη να ψαχτώ» σχολίασε αρχικά. Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην ψυχανάλυση που ξεκίνησε. «Χρειαζόμουν βοήθεια, γιατί μου έπεσαν πολλά, όπως ο θάνατος της μητέρας μου κι ένα διαζύγιο. Η ψυχανάλυση σου ξεκλειδώνει κάποιες πόρτες, που αν δεν τις φοβάσαι να τις περάσεις, βγαίνεις κερδισμένος. Μπορεί να έχω χάσει τη σφριγηλότητα
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΜάρω Κοντού: «Ακούω συναδέλφους να λένε ότι θέλουν να πεθάνουν πάνω στη σκηνή και τους λυπάμαι»
Μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη παραχώρησε η Μάρω Κοντού. Η ηθοποιός […]
The post Μάρω Κοντού: «Ακούω συναδέλφους να λένε ότι θέλουν να πεθάνουν πάνω στη σκηνή και τους λυπάμαι» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.gr