ΗΠΑ: Η Δημοκρατική Σάρα ΜακΜπράιντ αναμένεται να γίνει το πρώτο ανοιχτά διεμφυλικό μέλος του αμερικανικού Κογκρέσου

15:18 - 29/10/2024

«Ο κόσμος έχει δει ότι έχω εμπειρία στο να δίνω μάχες, να αναζητώ λεπτομέρειες, να ενώνω τους Δημοκρατικούς με τους Ρεπουμπλικανούς», λέει η ΜακΜπράιντ

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

ΗΠΑ: Η Σάρα ΜακΜπράιντ αναμένεται να γίνει η πρώτη τρανς στο αμερικανικό Κογκρέσο

Η 34χρονη τρανς αναμένεται να εξασφαλίσει την μοναδική έδρα του κόμματος στη Βουλή των Αντιπροσώπων στο Ντέλαγουερ έχοντας λάβει το χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος στις προκριματικές του Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε το στο in.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Εορταστικό gala με τον κορυφαίο μαέστρο Γιάννη Χατζηλοΐζου και την Φιλαρμονική Αθηνών

Μελίνα Ασλανίδου: Έχω μια ταπεινότητα που είναι απαραίτητη αλλά πολλές φορές κάνω κακό στον εαυτό μου

Νορβηγία: Η εταιρεία του πλοίου που κατηγόρησε η Μόσχα, απαντά για τη διάσωση των Ρώσων στη Μεσόγειο

Μεταμόσχευση ήπατος στο Τορίνο, με δότη Έλληνα και λήπτη την κόρη του μόλις έντεκα μηνών

Εξοικονομώ 2025: Αναλυτικά οι προθεσμίες, τα ποσά και οι δικαιούχοι - Ποιες εργασίες αφορά, όσα πρέπει να γνωρίζουμε

Η ωμή σκηνή της Νικόλ Κίντμαν που υποτάσσεται στον εραστή της και έχει προκαλέσει αντιδράσεις