Πάνος Ιωαννίδης: «Ανυπομονώ για το νέο MasterChef, με ενόχλησε το σχόλιο για τα κιλά μου»

11:36 - 29/10/2024

Ο Πάνος Ιωαννίδης ετοιμάζεται πυρετωδώς για το νέο MasterChef, το οποίο χαρακτήρισε ως ένα από τα μεγαλύτερα δωρεάν σεμινάρια μαγειρικής. Συνέντευξη στην εκπομπή Breakfast@star και τη Σοφία Ραυτοπούλου έδωσε ο Πάνος Ιωαννίδης. Ο γνωστός σεφ μίλησε για το MasterChef, τον γιο του, τα σεμινάρια υποκριτικής, αλλά και το αρνητικό σχόλιο που τον ενόχλησε. «Ανυπομονώ για ... Περισσότερα To άρθρο Πάνος Ιωαννίδης: «Ανυπομονώ για το νέο MasterChef, με ενόχλησε το σχόλιο για τα κιλά μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πάνος Ιωαννίδης: «Έγραψε κάτι άσχημο για τα κιλά μου, με πείραξε αυτό»

Συνέντευξη στην εκπομπή Breakfast@star και τη Σοφία Ραυτοπούλου έδωσε ο Πάνος Ιωαννίδης.Συνέντευξη στην εκπομπή Breakfast@star και τη Σοφία Ραυτοπούλου έδωσε ο Πάνος Ιωαννίδης.Ειδικότερα, ο γνωστός και διακεκριμένος σεφ μίλησε για το MasterChef, τον γιο του, τα σεμινάρια υποκριτικής, αλλά και το αρνητικό σχόλιο που τον ενόχλησε. «Ανυπομονώ για το νέο MasterChef. Έχουμε αρχίσει ήδη να βλέπουμε κόσμο, όποιοι ενδιαφέρονται θα πρέπει να βιαστούν. Αν κάποιος αγαπάει […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Πάνος Ιωαννίδης: «Έγραψε κάτι άσχημο για τα κιλά μου, με πείραξε αυτό»

Συνέντευξη στην εκπομπή Breakfast@star και τη Σοφία Ραυτοπούλου έδωσε ο Πάνος Ιωαννίδης. Ο γνωστός και διακεκριμένος σεφ μίλησε για το […] The post Πάνος Ιωαννίδης: «Έγραψε κάτι άσχημο για τα κιλά μου, με πείραξε αυτό» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Παιδί νεκρό και 29 τραυματίες στο Χάρκοβο από ρωσική κατευθυνόμενη βόμβα σε πολυκατοικία - Εικόνες της επίθεσης

Survivor: Το Τοτέμ, το Νησί της Εξορίας και το σούπερ έπαθλο με το «τρελό» ξεφάντωμα

Ο Βαγγέλης Παυλίδης πέτυχε δύο γκολ στη νίκη της Μπενφίκα στο League Cup Πορτογαλίας

Ταμπού: Ο Έκτορας φτάνει στην πόρτα της Πέρσας για να της εξομολογηθεί πως παραμένει ερωτευμένος μαζί της

Θρήνος και χάος από τη φονική θεομηνία στην Ισπανία - Πλησιάζουν τους 100 οι νεκροί, τριήμερο εθνικό πένθος

Κλήρωση ΛΟΤΤΟ 2566: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί